Στον έβδομο ουρανό η Ντόρα Μπακογιάννη: Τι κέρασε στη Βουλή για το νέο εγγόνι

Τι κέρασε στη Βουλή για το νέο εγγόνι η Ντόρα Μπακογιάννη;

Τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια δεν μπορεί να κρύψει η πρώην Υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη.

Τρισευτυχισμένη που έγινε για μια ακόμα φορά γιαγιά, η Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχεται με την πιο θερμή αγκαλιά το νέο της εγγόνι.

Μάλιστα, την Τρίτη που εμφανίστηκε στη Βουλή στο πλαίσιο ψήφισης του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, κάλεσε συνομιλητές της ώστε να τους κεράσει ό,τι θέλουν να καταναλώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι τόσο χαρούμενη για τον ξανθό άγγελο που «πετά» στον έβδομο ουρανό, ενώ ο μικρός της θυμίζει τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος ήταν και αυτός ανοιχτόχρωμος όταν γεννήθηκε.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, Σία Κοσιώνη, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3,5 κιλών.

Μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο και είχε στο πλευρό της όχι τον σύζυγο αλλά την πεθερά της καθώς ο κος Μπακογιάννης βρισκόταν εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.