Πώς η Ντόρα Μπακογιάννη «έχασε» το γραφείο της Βουλής από τον Λεβέντη

Ο Βασίλης Λεβέντης πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, (όπως απειλούσε- επειδή τον αγνοούσε το Αλέξης Τσίπρας), αλλά απέκτησε και μεγαλύτερο, πιο άνετο και κυρίως ιστορικό γραφείο στη Βουλή.

Μετακόμισε στο γραφείο που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ίσως το καλύτερο γραφείο που διαθέτει η Βουλή, στο ισόγειο, δίπλα από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Πάντοτε, όπως αναφέρει το Βήμα, με την είσοδό του στη Βουλή ο κ. Λεβέντης γκρίνιαζε για το γραφείο του. Του έδωσαν στην αρχή ένα στον πρώτο όροφο, δεν το ήθελε (δεν τον χωρούσε έλεγε και δεν είχε δική του τουαλέτα), εν συνεχεία κατάφερε και πήρε γραφείο στο ισόγειο της Βουλής, σε μικρή απόσταση από τα γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη.

Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι βολεύτηκε με το γραφείο αυτό (το οποίο είναι κι αυτό τεράστιο) νάσου μετακομίζει στο γραφείο το αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Και το παλαιό γραφείο τι έγινε; Το εγκατέλειψε; Οχι βεβαίως εκεί θα στεγάζονται τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας (όσοι του απέμειναν), ενώ γραφείο στο (προνομιακό) ισόγειο της Βουλής απέκτησε και ο Μάριος Γεωργιάδης, ως νέος αντιπρόεδρος της Βουλής.

Να σημειωθεί ότι όλα τα γραφεία των αντιπροέδρων της Βουλής βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Ολα πλην του κ. Γεωργιάδη που είναι πλέον στο ισόγειο, δίπλα από τα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων. Ο κ. Γεωργιάδης θα κάθεται πλέον στο γραφείο που είχε παραχωρηθεί προσωπικά στον κ. Λεβέντη (ως προσωπικό του γραφείο, δίπλα από τα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων).

Το γραφείο Μητσοτάκη, το χρησιμοποιούσε πολλές φορές η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία και το έχασε. Εκεί δεχόταν και τα ραντεβού της. Πάντως ο κ. Λεβέντης φρόντισε να αδειάσει το ιστορικό γραφείο από τα έπιπλα, πλην ίσως ενός καναπέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.