Χαμός με ζωηρή παπαδιά, Εύβοια: Παράτησε τον παπά μπήκε σε φορτηγό και έφυγε με… Σοκ ο παπάς

Τι απίστευτο έκανε παπαδιά από την Εύβοια που έκανε το σύζυγο παπά δυστυχισμένο;

Μια 35χρονη παπαδιά από την Εύβοια εγκατέλειψε το σπίτι της, για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι… παπάς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι η συνύπαρξη της 35χρονης με τον 49χρονο παπά σύζυγό της -φανατικό οπαδό της ομάδας του Ολυμπιακού- δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη…

Οι ντόπιοι, οι οποίοι μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες που τους αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, λένε ότι δεν ήταν το κλασικό ζευγάρι του παπά και της πρεσβυτέρας του.

Μεταξύ τους δημιουργούνταν συχνά εντάσεις, ίσως επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά ή και επειδή η εντυπωσιακή γυναίκα προκαλούσε τα σχόλια των συγχωριανών της για το -σχεδόν- εκκεντρικό στιλ της και τη ζωηρή ενασχόλησή της με τα κοινά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν υπήρχε γιορτή ή πανηγύρι που να μην πρωτοστατούσε η παπαδιά, η οποία πάντα τραβούσε τα βλέμματα με τον έντονο λόγο της και την πάντα διαφορετική από των άλλων γυναικών αμφίεσή της, με ιδιαίτερη προτίμηση στα ζωηρά χρώματα, στα στενά παντελόνια και στις ελαστικές φούστες!

Οι φήμες για τις εξωσυζυγικές δραστηριότητές της έδιναν και έπαιρναν, και κατά καιρούς οι κακές γλώσσες τής είχαν χρεώσει διάφορες σχέσεις με άντρες μεγαλύτερους, συνομήλικους ή ακόμη και μικρότερους από εκείνη!

Ο παπάς έδειχνε να γνωρίζει τα ερωτικά τερτίπια της όμορφης συζύγου του, αλλά φαίνεται ότι έκανε τα στραβά μάτια, καθώς δεν ήθελε να τη χάσει.

Ο ίδιος έβρισκε παρηγοριά στο κρασί, που αγαπούσε να απολαμβάνει με φίλους του στο καφενείο του χωριού, βλέποντας την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα του στην τηλεόραση.

Τελευταία, όμως, το χωριό, που βρίσκεται έξω από τη Χαλκίδα, βούιξε από τις φήμες για το παθιασμένο ειδύλλιο της παπαδιάς με έναν 47χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος μάλιστα της ζήτησε να εγκαταλείψει τον άντρα της και να τον ακολουθήσει.

Εκείνη δεν το σκέφτηκε πολύ και μια μέρα ο εραστής της εμφανίστηκε με ένα… φορτηγό, στο οποίο στρίμωξαν τα υπάρχοντα της 35χρονης και έφυγαν!

Οταν επέστρεψε ο 49χρονος παπάς και είδε το σπίτι άδειο, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, αλλά δεν έβγαλε μιλιά.

Κλείστηκε για λίγο διάστημα μέσα, εκτός από τις ώρες που έπρεπε να λειτουργεί, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του και περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος, αφού όλο το χωριό συζητούσε μόνο για το πάθημα του παπά, και τα σενάρια για την ταυτότητα του εραστή και τον προορισμό του ζευγαριού έδιναν και έπαιρναν.

Ο απατημένος ρασοφόρος έπνιξε τον πόνο του στο κρασί, αλλά το Πάσχα λειτούργησε κανονικά. Ακόμη και τώρα εξακολουθεί να τηρεί το καθημερινό πρόγραμμά του, ενώ πλέον κατάφερε να επικοινωνήσει με την 35χρονη για να κινηθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Στο χωριό, πάντως, λένε ότι ο 49χρονος αγαπάει τόσο πολύ τη γυναίκα του που, αν επέστρεφε, θα τη συγχωρούσε και θα τη δεχόταν πίσω!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.