Χαροπαλεύει πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής μόδας: Ποιος είναι

Ποιος γνωστός σχεδιαστής μόδας χαροπαλεύει;

Ένας υπέροχος και εξαιρετικά ταλαντούχος, νέος άνθρωπος απο το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα παλεύει για την ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος Μελής ένας εξαιρετικός επαγγελματίας βρίσκεται σε δωμάτιο ιδιωτικoύ νοσοκομείου στην περιοχή του Αμαρουσίου διασωληνωμένος.

Οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι. Και απο εκείνη την ημέρα ο νεαρός σχεδιαστής μόδας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή με τους οικείους και τους φίλους του να αγωνιούν για την πορεία της υγείας του. Είναι στην εντατική σε καταστολή. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει και να βγεί νικητής.

Ποιος είναι ο Μελής; Παρά τη μεγάλη του αγάπη για την υψηλή ραπτική, ο Κωνσταντίνος δεν αντιστάθηκε στο να πειραματιστεί με το χώρο της επιστήμης.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία το τμήμα των Cybernetics στο City University του Λονδίνου, ένα πεδίο μελέτης το οποίο λατρεύει για τον τρόπο που του έμαθε να αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Έναν κόσμο που δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν της μόδας.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του σε σχολή μόδας και ίδρυσε τον οίκο υψηλής ραπτικής το 1997, σχεδιάζοντας αρχικά συλλογές νυφικών.

Τα τελευταία 10 χρόνια συνεργάζεται με το Γιάννη Λάσκο δίνοντας του την καλλιτεχνική διεύθυνση και με τον ίδιο στο τιμόνι του οίκου δημιουργούν ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο που έχει παρουσιάσει σημαντικές συλλογές στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί… που δοκιμάζει ο Θεός… αυτή την εποχή με τον πιο σημαντικό αγώνα. Αυτόν για την ζωή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.