Ποιος γνωστός πρώην Βουλευτής της ΝΔ έγινε ψάλτης

Ποιος πρώην Βουλευτής της ΝΔ έγινε ψάλτης στην Ηλεία;

Ήταν βουλευτής επί 16 χρόνια, στη συνέχεια αποσύρθηκε από την πολιτική για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και τώρα έγινε ψάλτης στην ενορία του, στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, στον Καρδαμά Ηλείας.

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Αδρακτά, ο οποίος μίλησε στο enikos.gr για τη χειροθεσία του σε «Αναγνώστη», ενός ιερατικού βαθμού που απονέμεται και στους ιεροψάλτες.

«Ήταν και είναι το μεράκι μου. Από μικρός έψαλλα, πάντα μου άρεσε» τονίζει ο κ. Αδρακτάς, του οποίου ο θείος ήταν πρωτοσύγκελος στη Μητρόπολη Πειραιώς και ο παππούς του ιερέας στο Καλλιφώνιο Καλαβρύτων.

«Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. κ. Γερμανός ως πνευματικός μου, μου έκανε την χειροθεσία και με κατέταξε στον κατώτατο κλήρο δίνοντας μου τη δυνατότητα να ψέλνω.

Να είμαι δηλαδή και επίσημα ψάλτης» αναφέρει, διευκρινίζοντας πως δεν θα λαμβάνει καμία αμοιβή, καθώς δεν είναι διορισμένος στον κλήρο.

«Ο κόσμος το χαίρεται. Τους αρέσει να έρχονται να με ακούν. Νομίζω πως η προσέγγιση στην εκκλησία, δηλώνει και τον χαρακτήρα του πολιτικού.

Κι εγώ από την πλευρά μου νιώθω ότι προσφέρω στην κοινωνία» λέει στο enikos.gr ο πρώην βουλευτής, ο οποίος, όπως, υπογραμμίζει, συνεχώς εξελίσσεται και εκπαιδεύεται.

«Διαβάζω πολύ, ακούω σχετικά CD, χρησιμοποιώ βοηθητικά όργανα για να βελτιώσω την τεχνική μου στο ισοκράτημα και συμβουλεύομαι φίλους, έμπειρους πρωτοψαλτάδες».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.