Σε τραγική κατάσταση η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου: “Θέλω να…”

Ποια η έκκληση της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου;

Σε μια πρώτη επικοινωνία με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ κ. Ιωάννη Μαλούκο ήρθε μετά από 4 ημέρες στη φυλακή η 19χρονη Ειρήνη, σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η 19χρονη μετά από τέσσερις ημέρες ήρθε σε επικοινωνία με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ και τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων όπου εκεί κρατούνται κορίτσια ηλικίας 14 έως 21 ετών και ότι θέλει να έρθει σε επαφή με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η 19χρονη είπε επίσης στον γενικό πρόξενο ότι οι συνθήκες εκεί είναι καλές».

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου είναι πολύ πιθανόν να έχει μια πρώτη επικοινωνία με τους γονείς της τη Δευτέρα ενώ φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει το πόσο σοβαρή είναι η υπόθεσή της και πιστεύει ότι είναι μια μικρή περιπέτεια και θα περάσει.

«Έπεσε θύμα “στημένου” διαγωνισμού», λένε οι φίλοι της

Την ίδια ώρα φίλοι της 19χρονης που μίλησαν στο protothema.gr αναφέρουν ότι η καλλονή έπεσε θύμα στημένου διαγωνισμού αλλά και ανθρώπων της παρανομίας που έριξαν εν αγνοία της στο δρόμο της εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων της από τη Λέσβο, η 19χρονη Ειρήνη, πριν αποχαιρετίσει τους φίλους της είχε αναφέρει πως φεύγει για σπουδές στην Καλαμάτα ενώ μετά από ένα διάστημα μαθεύτηκε πως κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.