Black Friday 24/11: Ποιο πασίγνωστο Σούπερ Μάρκετ 50% έκπτωσεις σε τρόφιμα. Χαμός

Ποιο γνωστό σούπερ μάρκετ έχει Black Friday στις 24/11;

Μπορεί στην Ελλάδα την έλευση του Black Friday και τον “χορό να τον έσυραν” οι αλυσίδες τεχνολογίας όμως στην χώρα που γεννήθηκε, την Αμερική το παιχνίδι το κάνουν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα αυτές που διαθέτουν hyper markets με πρώτη και καλύτερη την Walt Mart.

Στην Ελλάδα η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έδειξε να να έχει εμπορικά αντανακλαστικά στο Black Friday είναι η Lidl η οποία για τις 24/11 έχει ήδη προγραμματίσει να κάνει εκπτώσεις σε 11 προϊόντα της, κυρίως ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα ενώ δεν λείπουν και τα τρόφιμα.

Το μέγεθος των εκπτώσεων που αφορούν μόνο την συγκεκριμένη ημέρα ξεκινάει από 28% και φτάνει έως 43%.

Πέρα όμως από τα Lidl και όποιες προσφορές κάνουν και οι υπόλοιπες αλυσίδες που διαθέτουν φυσικά καταστήματα στο παιχνίδι της Black Friday έχουν μπει και τα ηλεκτρονικά καταστήματα σούπερ μάρκετ τα οποία με αυτό τον τρόπο θέλουν να κερδίσουν μερίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα, τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ διέθεταν ποσοστό κάτω του 1% στην συνολική αγορά όμως τα μερίδια τους αν και μικρά αυξάνονται ραγδαία μήνα με τον μήνα.

Στα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ οι προσφορές για την Black Friday αφορούν κυρίως καθαριστικά και απορρυπαντικά, με έμφαση στις μεγάλες συσκευασίες ή στις πολυσυσκευασίες.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Παράλληλα υπάρχουν αρκετές προσφορές – όπως όμως και τις υπόλοιπες ημέρες – όπου για κάθε προϊόν προσφέρεται ένα ακόμη δωρεάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.