Σοκ με Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Είναι νεκρή; Ποια τελευταία αποκάλυψη που παγώνει

Ποια τελευταία αποκάλυψη για Ειρήνη Μελισσαροπούλου;

Σε δεινή θέση βρίσκεται η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της, σε έλεγχο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια ποινή κάθειρξης, ακόμα και με τη θανατική ποινή, καθώς οι νόμοι για τα ναρκωτικά στην Κίνα είναι ιδιαιτέρως αυστηροί.

Πολλοί είναι βέβαια αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Ειρήνη είναι ήδη νεκρή από τις Αρχές του Χονγκ Κονγκ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Οι γονείς της Ειρήνης Μελισσαροπούλου σοκαρισμένοι παρακολουθούν από τη Λέσβο την υπόθεση, την οποία ανακάλυψαν μέσω των Μέσων Ενημέρωσης, αφού είχαν την εντύπωση ότι η κόρη τους βρισκόταν στην Καλαμάτα ως φοιτήτρια σε ΙΕΚ.

Την υπόθεση της νεαρής ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα τοπρωί διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν έγινε εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με οποίον συλλαμβάνεται.

Από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη, όπως εξήγησε ο κος Κεχαγιόγλου.

«Από την Μυτιλήνη όπου έφυγε 31 Αυγούστου για την Καλαμάτα να παρακολουθήσει ΙΕΚ ξαφνικά την βλέπουν με κουκούλα στο αεροδρόμιο και με χειροπέδες», είπε ο κύριος Κεχαγιόγλου μιλώντας για το σοκ των γονιών της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ο δικηγόρος, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

«Αυτό το παιδί δεν μπορούσε από μόνο το να γίνει ξαφνικά όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», τόνισε και συμπλήρωσε πως «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».

Η νεαρή Ειρήνη Μελισσαροπούλου δούλευε σε βενζινάδικο και το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο.

Οι γονείς της έμαθαν από τις ειδήσεις για τη σύλληψή της, καθώς μέχρι τότε θεωρούσαν πως βρίσκεται στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, ανησύχησαν ότι τους λέει ψέματα και έψαχναν να βρουν πού μένει στην Καλαμάτα και σε ποιο ΙΕΚ φοιτά, χωρίς όμως να μπορούν να εξακριβώσουν τίποτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.