Εξελίξεις με Παναγιώτη Γαργερό που έσφαξε 21χρονο αδερφό, Ρέθυμνο: Τον σκότωσε γιατί…

Ποιος ο λόγος που ο Παναγιώτης Γαργερός σκότωσε τον 21χρονο αδερφό του στο Ρέθυμνο;

Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν ο 28χρονος Παναγιώτης τη στιγμή που χτυπούσε με το μαχαίρι της κουζίνας τον 21χρονο αδελφό του κι ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του το μοιραίο μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι τους στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Η μανία με την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός χτυπούσε τον μικρότερο αποκαλύπτεται από το πλήθος των τραυμάτων που δέχθηκε καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη ο άτυχος Αποστόλης δέχθηκε περισσότερα από 60 χτυπήματα, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα στις σορούς και των δύο ανδρών ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του δράστη και αυτόχειρα θα προσδιοριστούν όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Γαργερός αφού κατέσφαξε τον αδελφό του στη συνέχεια κλειδώθηκε στην αποθήκη της οικογένειας πίνοντας ένα κοκτέιλ από διάφορα δηλητηριώδη υγρά, όπως υγρό μπαταρίας, φυτοφάρμακο ή και ποντικοφάρμακο.

Σύμφωνα με το CretaLive, ο 28χρονος αδερφός εισέβαλε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο ηλικίας 21 ετών χρονος αδερφός του και να τον κατακρεούργησε με τον μπαλτά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, γνωστός στις αρχές, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, ενώ πλέον ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του.

Ο μικρότερος αδερφός είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε περάσει την άδειά του ενώ την επόμενη ημέρα θα έπιανε και πάλι δουλειά σε σουβλατζίδικο όπου δούλευε.

Επιστρέφοντας, μάλιστα, διαπίστωσε ότι η κατάσταση του αδελφού του είχε επιδεινωθεί επειδή δεν έπινε τα φάρμακα του και είχαν συνεχείς προστριβές και καβγάδες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μία εκδοχή, ο δράστης και αυτόχειρας δεν ήθελε να επιστρέψει στο ψυχιατρείο και φοβόταν γι’ αυτό.

Συγκλονισμένοι οι γονείς των δύο αδερφών, που έμεναν μαζί τους, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν πώς εξελίχθηκε αυτή η τραγωδία, ενώ κατάθεση έδωσαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου που ερευνά την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.