Σοκ στο Ηράκλειο: 26χρονη έσφαξε τον 35χρονο γείτονα γιατί της έκανε…

Ποια η απίστευτη δολοφονία που σόκαρε το Ηράκλειο της Κρήτης;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο άδικα έχασε την ζωή του ένας 35χρονος οικογενειάρχης από την Αλβανία στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών εκ των οποίων το ένα βρέφος 15 μηνών.

Συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μία 26χρονη Ελληνίδα τοξικομανής, για ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 35χρονου Αλβανού.

Ειδικότερα, η 26χρονη κατηγορείται ότι χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η ίδια πριν μερικές ημέρες είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα στην οποία ανέφερε ότι παρέχει ερωτικές υπηρεσίες. Προχθές επισκέφτηκε το σπίτι της ένας άντρας για ερωτική συνεύρεση και στη συνέχεια η ίδια μαζί με ένα συνεργό της άρχισαν να τον εκβιάζουν και να τον απειλούν για τους δώσει 800 ευρώ.

Εκείνος υπό τον φόβο των απειλών πήγε σε ένα ΑΤΜ να βγάλει τα χρήματα, ταυτόχρονα όμως ειδοποίησε την Αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψή τους.

Χθες και ενώ είχε περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη στις τρεις το μεσημέρι, στη συνέχεια πήγε πήρε την δόση της και πήγε στο σπίτι της.

Τα μεσάνυχτα πλέον και ενώ ήταν υπό την επήρεια βγήκε από το διαμέρισμά της και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον γείτονά της στο διπλανό διαμέρισμα ότι δήθεν όπως είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του θα μπορούσε να τρακάρει το μηχανάκι της…

Ο άνθρωπος βεβαίως δεν είχε καμία πρόθεση να μπει σε διαξιφισμό με την εκτός εαυτού γυναίκα και βγήκε ήρεμα από το διαμέρισμά του για να πάει να μετακινήσει το αυτοκίνητό του ώστε να μην έχει φασαρίες μαζί της, αφού όλοι στη γειτονιά αναγνώριζαν πόσο επικίνδυνη ήταν.

Με το που άνοιξε την πόρτα όμως και βγήκε από το διαμέρισμα, η τοξικομανής που κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι, όρμησε εναντίον του και του το κάρφωσε με δύναμη στην καρδιά, σωριάζοντάς τον νεκρό μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του!

Στο μεταξύ είχε κληθεί από γείτονες και πάλι η Αστυνομία, άντρες της οποίας αφόπλισαν και ακινητοποίησαν την 26χρονη και την συνέλαβαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.