Θρίλερ με εξαφάνιση 21χρονου στην Κάλυμνο: “Είπε πως πάει βόλτα και…”

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση του 21χρονου στην Κάλυμνο;

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλύμνου από την εξαφάνιση ενός 21χρονου νέου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή, και ενώ είχε φύγει με το ποδήλατό του για μια βόλτα.

Η μητέρα του, δασκάλα στο επάγγελμα, από την πρώτη στιγμή έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της, αφού για ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

«Μαμά πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου η μητέρα του νεαρού.

Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς την εμφάνιση του γιου της, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η μητέρα του την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φούτερ, μαύρο παντελόνι και γκρι παπούτσια.

Όπως η μητέρα λέει, ο γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική περιοχή της Καλύμνου και από τότε αγνοείται. Τόσο οι αστυνομικοί όσο και εθελοντές αλλά και η τοπική ομάδα διάσωσης κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να εντοπίσουν τον 21χρονο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Νικόλα Χατζηπαύλου η οποία όποια πληροφορία μαθαίνει τρέχει για να ψάξει μήπως βρει το παιδί της. Κάποιοι της είπαν για έναν βοσκό που άκουσε κραυγές κάποιοι άλλοι ότι εντόπισαν παπούτσια σε δύσβατες περιοχές, αλλά όπου και να πήγε η δόλια μάνα δεν βρήκε τίποτε που να δείχνει κάποιο σημείο ζωής του μονάκριβου γιού της.

Ο 21χρονος που ζει στην Αθήνα είχε έρθει μαζί με τον πατέρα του για Σαββατοκύριακο για να δουν τη μητέρα του, η οποία είναι μόνιμα διορισμένη ως δασκάλα στο νησί της Καλύμνου. Τα ίχνη όμως χάθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής και παρά τις έρευνες των αρχών, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Κω αφού στην Κάλυμνο δεν υπάρχει κάποιο που θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες.

Το μοναδικό ίχνος από τον 21χρονο που έχει εντοπιστεί είναι το ποδήλατό του, γεγονός που κάνει τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχούν για τη ζωή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!