Στοιχεία φωτιά για 19χρονο μοντέλο: Πού θα έφτανε η κοκαΐνη. Έρωτας σκάνδαλο με στρατιωτικό

Ποια τα νέα στοιχεία για το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη;

Για την Αθήνα προορίζονταν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης που είχε πάνω του το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής, τα κυκλώματα των ναρκωτικών συνηθίζουν να επιστρατεύουν ως «βαποράκια» εμφανίσιμες κοπέλες ώστε να μην κινήσουν υποψίες.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει πως το 19χρονο μοντέλο δεν έχει ζητήσει ακόμα την συνδρομή του Ελληνικού προξενείου, κάτι που πρέπει να κάνει εάν θέλει να υπάρχουν ελπίδες να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα.

«Κάποιοι παλιάνθρωποι την εκμεταλλεύτηκαν»

Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, μίλησε για ένα απλό παιδί του χωριού.

Όπως τόνισε είχε περάσει από διάφορα καταστήματα για να βγάλει μεροκάματο, ενώ είχε και μια σχέση με έναν στρατιωτικό της περιοχής.

Σημείωσε πως η 19χρονη δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

«Έπαθα σοκ όταν διάβασα αυτήν την είδηση. Πριν λίγο καιρό που είχα μιλήσει με τον πατέρα της, αυτό που τον ανησυχούσε ήταν μια σχέση που είχε με έναν στρατιωτικό, και μάλιστα λόγω των αντιδράσεων είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε μαζί του.

Έχει πέσει θύμα το κορίτσι και πιθανότατα δεν ήξερε τι είναι αυτό που κουβαλούσε».

Υπογράμμισε πως ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.