Χαμός σε κλαμπ Συγγρού και Κόρινθο: Έβαζαν φτωχές κοπέλες να κάνουν… Συλλήψεις

Τι συνέβη σε κλαμπ στη Συγγρού και στην Κόρινθο;

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατραπεί ένα από τα πιο γνωστά strip club της λεωφόρου Συγγρού, όπου καλλίγραμμες κοπέλες από χώρες της ανατολικής Ευρώπης δεν αρκούνταν μόνο στο στριπτίζ, αλλά πρόσφεραν και ερωτικές υπηρεσίες στους ξαναμμένους θαμώνες σε απόκρυφα δωμάτια που είχαν διαμορφώσει κατάλληλα οι μαστροποί – φυσικά, αντί αμοιβής!

Στο club συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα.

Το τι συνέβαινε στα απόκρυφα του strip club διαπιστώθηκε κατά την εισβολή που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι σφράγισαν το κατάστημα.

Μάλιστα, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 13,76 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το strip club έλεγχε κύκλωμα μαστροπών, που διατηρούσε επίσης τέσσερις οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και άλλους δύο στην περιοχή της Κορίνθου!

Μάλιστα, τα ημερήσια κέρδη τους από τα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια και από το στριπτιζάδικο της Συγγρού υπολογίζονται σε μερικές εκατοντάδες ευρώ.

«Ψάρευαν» φτωχές κοπέλες

Τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί τούς οδηγούν σε παράλληλη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μέσα στους οίκους ανοχής και το στριπτιζάδικο γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.

Το κύκλωμα των 22 συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, «ψάρευε» φτωχές κοπέλες με εντυπωσιακή εμφάνιση από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, με την υπόσχεση πως θα τους βρουν αξιοπρεπή δουλειά στην Ελλάδα, με πολύ καλές αμοιβές.

Οταν οι κοπέλες έφταναν στη χώρα μας με τουριστική βίζα, οι μαστροποί τις έκλειναν σε ένα διαμέρισμα και, ανάλογα με την εμφάνισή τους, τις έβαζαν να δουλέψουν είτε στο στριπτιζάδικο είτε στους οίκους ανοχής που διατηρούν.

Μάλιστα, τις έβαζαν να υπογράφουν ένα χαρτί, το οποίο έφερε ακόμα και πλαστές σφραγίδες -δήθεν- από την Περιφέρεια Αττικής, και τους έλεγαν πως με αυτό έχει εγκριθεί μόνιμη βίζα για τις ίδιες και ότι πλέον χρωστούσαν το ποσό των 3.000 ευρώ η καθεμία στο ελληνικό κράτος!

Με τον τρόπο αυτό τις τρομοκρατούσαν για να μην προσπαθήσουν να το σκάσουν, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι στο αεροδρόμιο θα τις έπιαναν οι αστυνομικοί λόγω του χρέους!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.