Βόμβα: Την κοπανάει στο Παρίσι ο Τσίπρας – Ξεκρέμαστος ο Καμμένος στη Βουλή

Πώς αφήνει ξεκρέμαστο τον Καμμένο ο Τσίπρας;

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει η πολύ πιθανή απουσία Τσίπρα από την Βουλή, την ερχόμενη Πέμπτη, όταν θα συζητείται η ερώτηση της ΝΔ για σκάνδαλο Καμμένου με τα τα όπλα στην Σαουδική Αραβία.

Ήδη υπάρχει κυβερνητική διαρροή, πως είναι «πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να μεταβεί εκτάκτως στο Παρίσι, για συναντήσεις με επιχειρηματίες» ενώ ακούγεται πως ενδέχεται και να βραβευθεί από μια διεθνή επιχειρηματική ένωση.

Μάλιστα κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το Μαξίμου επιδιώκει να υπάρξει και μια έκτακτη συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, συνάντηση που εάν κλείσει θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Τσίπρας θα απουσιάσει την Πέμπτη από την συζήτηση στην Βουλή.

Όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση θα «πυροβολεί» τον Καμμένο.

Παράλληλα αυτές τις διαρροές κάποιοι τις συνδυάζουν και με το νέο «προσκλητήριο» – συζήτησης Μαξίμου (δια μέσω Φλαμπουράρη και άλλων) στην Φώφη Γεννηματά με αφορμή την υπόθεση της αλλαγής του εκλογικού νόμου που ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί διακαώς να επαναφέρει στο τραπέζι.

Πάντως εάν τελικά ο Τσίπρας λείψει την Πέμπτη από την Βουλή, είναι βέβαιο πως ο αλλοπρόσαλλος Καμμένος, που κινδυνεύει μέχρι και με Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, θα αντιδράσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.