Τραγικές ώρες για τον Αλέξη Τσίπρα

Τι συνέβη στον Τσίπρα;

«Έφυγε» πλήρης ημερών, ο συνταξιούχος εφημέριος του Αθαμανίου, Δημήτριος Τσίπρας, την Κυριακή (19/11) με την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συγχωριανούς του να τον συνοδεύουν σε βαθιά συγκινησιακό κλίμα τη Δευτέρα (20/11) στην τελευταία του κατοικία.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αθαμανίου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Άρτης, κ. Καλλινίκου.

Ο παπά Δημήτρης αγαπούσε πολύ το Αθαμάνιο και δεν το εγκατέλειψε ποτέ του.

Υπηρέτησε την Ορθοδοξία μέχρι το τέλος του βίου του, με τους κατοίκους του χωριού να τον αναζητούν και να τον έχουν πάντα στο πλευρό τους και στις χαρές και στις λύπες .

Η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος Άρτας» σε ένα σύντομο αφιέρωμα στον αγαπητό ιερέα αναφέρει πως ο παπά Δημήτρης σε ηλικία 19 ετών εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και μετά τις εκκλησιαστικές σχολές αφιέρωσε τη ζωή του στον Κύριο, πορευόμενος στα μονοπάτια της Ορθόδοξης Πίστης.

Είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία που είχε ο παπά Δημήτρης στον ανιψιό του και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μεγάλη όμως ήταν και η αδυναμία του πρωθυπουργού για τον θείο του, ο οποίος κάθε φορά που επισκέπτονταν το Αθαμάνιο, φρόντιζε να συναντήσει πρώτα τον αγαπημένο του θείο, όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.