Βόμβα: Σε ποια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα έπαιζε ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου

Σε ποια ελληνική ομάδα ήταν ποδοσφαιριστής ο Αλβανός εμπλεκόμενος στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου;

Πρώην παίχτης της “Δόξας” Μεγαλόπολης είναι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5, ο 30χρονος Αλβανός, που καταζητείται από την Αστυνομία, ως δεύτερος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 30χρονος Αλβανός, ο επονομαζόμενος “κοντός” που καταζητείται, έζησε τα παιδικά του χρόνια στη Μεγαλόπολη, όπου συνεχίζουν να μένουν οι γονείς του.

Ο Ένο Μάτα ή Αλέξανδρος του Πετράκη και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 14-1-1987 (σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία), πήγε σχολείο στην Μεγαλόπολη, ενώ την δεκαετία του ’90 έπαιξε στην ποδοσφαιρική ομάδα της “Δόξας”.

Στη συνέχεια “έμπλεξε” σύμφωνα με το ρεπορτάζ με κλοπές, ληστείες και έφυγε από την Μεγαλόπολη, στην οποία μένουν οι γονείς του, με τους οποίους όμως φέρεται να μην έχει καμία σχέση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Ένο Μάτα, ο επονομαζόμενος και “κοντός” έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πάντως στη Μεγαλόπολη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη, αφού ως παιδί ο Ένο Μάτα ήταν ήσυχο και ιδιαίτερα συνεσταλμένο. Στη Δόξα Μεγαλόπολης έπαιζε στη θέση του αμυντικού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.