Μυστήριο στην Καλαμάτα: 15χρονη κατήγγειλε βιασμό από 17χρονο και αποκαλύφθηκε πως ήταν ο…

Ποια η απίστευτη ιστορία με δύο ανήλικα στην Καλαμάτα;

Ένας 17χρονος, μια 15χρόνη, ένα από πιο φημισμένα στέκια της νεολαίας στην Καλαμάτα και μια καταγγελία για βιασμό, συνθέτουν την αποκρουστική υπόθεση που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της πόλης από την ημέρα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η ανήλικη κοπέλα πήγε έντρομη, συνοδεία της μητέρας της στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας και κατήγγειλε ότι το μεσημέρι ανήμερα των Χριστουγέννων έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο μέσα στην τουαλέτα του ίντερνετ καφέ στο οποίο διασκέδαζαν.

Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψη του 17χρονου.

Μπροστά στα βλέμματα των αστυνομικών που τον ρωτούσαν για την καταγγελία, το αγόρι παραδέχτηκε πως είχε κάνει σeξ με την ανήλικη, όμως με τη συναίνεσή της μιας και διατηρούσαν σχέση!

Ενώ επισήμανε πως γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον ανακριτή Καλαμάτας ο οποίος τον άφησε ελεύθερο μέχρι να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Από την πλευρά της η κοπέλα έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι ήξερε τον 17χρονο αλλά δεν τον γνώριζε τόσο καλά όσο εκείνος υποστηρίζει, ενώ τόνισε ότι το μεσημέρι των Χριστουγέννων και ενώ βρίσκονταν στο ιντερνετ καφέ της πόλης κάποια στιγμή που εκείνη σηκώθηκε και πήγε προς την τουαλέτα, εκείνος την ακολούθησε και τη βίασε.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι πως κανείς από τους θαμώνες του καταστήματος δεν άκουσε φωνές και δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους.

Η υπόθεση έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης στα καφενεία της πόλης και στα νεανικά στέκια ενώ η αστυνομία προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για την καταγγελία της 15χρονης καθώς αυτά που υποστηρίζει 17χρονος είναι εντελώς αντίθετα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.