Κωλοτούμπα από Αποστολία Ζώη: Επέστρεψε με live. Κράξιμο, εμετικές μπηχτές για Μαυρίδη, αμνησία

Γύρισε με τις… γνωστές διαθέσεις η Αποστολία Ζώη.

Με live στο Instagram επέστρεψε η νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη, προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με τους φανς (;) της.

Λίγες ημέρες μετά την άφιξή της στην Αθήνα, η Αποστολία Ζώη φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει κάποια… θέματα, που είχε στο παιχνίδι, αφού συνεχίζει ακάθεκτη τις μπηχτές προς συγκεκριμένους συμπαίκτες της.

Συγκεκριμένα, στο live που παρακολουθήσαμε, είδαμε την Αποστολία Ζώη να μιλάει για το “φιλανθρωπικό της όραμα” χωρίς να θέλει να πει πολλά (που όμως είπε), καθώς όπως δήλωσε “Θεωρώ πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται χωρίς να λέγονται” (σ.σ. “Θα κάνω φιλανθρωπία αλλά δεν θέλω να σας το πω)!

Η συγκεκριμένη ατάκα, όπως έγραψαν και στα σχόλια είχε άμεσο παραλήπτη τον Γιώργο Μαυρίδη, όμως είναι απορίας άξιο γιατί τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι της στο Nomads ασχολούνται ακόμη με τον εν λόγω συμπαίκτη τους.

Βέβαια, ότι και να πούμε, την πράξη αυτή του Γιώργου Μαυρίδη δεν μπορεί να τη μειώσει κανένας!

Γιατί όμως, μετά την αποκάλυψη του για τη συμφωνία με τον ANT1, σχεδόν όλοι το “γύρισαν” στη φιλανθρωπία;

Μετά από τόσα και τόσα ριάλιτι, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παίκτες ακόμη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού να αφήνουν τόσες αιχμές για άλλους συμπαίκτες τους!

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η Αποστολία Ζώη στα τελευταία επεισόδια “παντρευόταν” με τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ οι γλύκες έδιναν κι έπαιρναν! Τώρα -μετά το τέλος του Nomads-
βλέπουμε την ίδια να κάνει κωλοτούμπα και να αφήνει αιχμές για τον… σύζυγο.

Είδος στρατηγικής;

Στη συνέχεια, σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων στο live για τον Γιώργο Μαυρίδη, η Αποστολία Ζώη απάντησε πως δεν έχει ιδέα γιατί έχουν αναπαραχθεί λόγια που δεν έχει πει (;), ενώ ζητούσε να της στείλουν έστω κι ένα πλάνο που έχει μιλήσει αρνητικά για τον συμπαίκτη της.

Μερική αμνησία;

Σημειώνεται, πως αύριο Παρασκευή, η Αποστολία Ζώη θα εμφανιστεί στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά και θα μιλήσει για… όλα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.