Αποκάλυψη σοκ ερευνήτριας Μπίλντερμπεργκ: Ποια θρησκεία θα αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό

Ποια θρησκεία θα αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό σύμφωνα με ερευνήτριας της λέσχης Μπίλντερμπεργκ;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν με την Καταλονία στην ιβηρική χερσόνησο και τα επακόλουθα αυτών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και για το ευρύτερο σχέδιο των ισχυρών του πλανήτη, κάνει η ερευνήτρια της Λέσχης Bilderberg, Cristina Martin Jimenez.

Μιλώντας στον ιστότοπο Actuall είχε μια αναφορά για όλους… «Αν ο Ραχόι δεν είναι μασόνος, συμπεριφέρεται ως τέτοιος» δήλωσε, ενώ αποκάλυψε και για την ισπανική βασιλική οικογένεια πως “το 2014, ο βασιλιάς Χούαν Κάρλος παραιτήθηκε απροσδόκητα μετά τη συνάντηση της Bilderberg, στην οποία παρευρέθηκε η Βασίλισσα Σόφια”.

Δεν διστάζει να πει πως τα μεγάλα κεφάλια της Bilderberg είναι μασόνοι, όπως ο Ομπάμα, οι Κλίντον, ο Κίσινγκερ ή οι βασιλιάδες της Ευρώπης. “Δεν φορούν ρόμπες επειδή το λαογραφικό τυπικό είναι για τα κατώτερα κλιμάκια που δεν γνωρίζουν για ποιον εργάζονται και ποιοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας «σχολιάζει…

Έχοντας κάνει κυριολεκτικά διατριβή στα μυστικά της μυστικοπαθούς λέσχης η Cristina Martín υποστηρίζει ότι οι παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις έχουν κινηθεί έτσι ώστε υπερεθνικοί θεσμοί όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ ή η ΕΕ να υπαγορεύουν τους νόμους όλων των πολιτών του κόσμου.

“Σήμερα ο πόλεμος είναι ενάντια στην παλαιά παγκόσμια τάξη των ιστορικών εθνικών κρατών που έχουν μια πολύ παλιά πολιτισμική παράδοση, δηλαδή, ενάντια στη δύναμη της απόφασης των ατόμων. Ο στόχος είναι για υπερεθνικούς θεσμούς όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ, η ΕΕ να υπαγορεύουν τους νόμους όλων των πολιτών του πλανήτη. Προχωρούμε προς μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους ανθρώπους” τονίζει.

Για Καταλονία

Ιδιαίτερη ενύπωση προκαλούν όσα λέει για την κρίση στην Καταλονία. Σε ερώτημα αν στην καταλανική κρίση μιλάμε για Τεκτονισμό ή Μπίλντερμπεργκ η απάντησή της είναι αφοπλιστική:

“Είναι το ίδιο”.

Η ίδια θεωρεί ότι το μοντέλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου εφαρμόστηκε στην Ισπανία μέσω της Καταλονίας.

“Αυτές οι μέθοδοι ήταν πολύ επιτυχείς και εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται σε όλο τον πλανήτη. Αυτά είναι τα υποτιθέμενα ειρηνικά μέσα στα οποία αναφερόταν ο Αϊζενχάουερ. Η έκφραση «είμαστε ειρηνιστές» ακούγεται σήμερα στους δρόμους της Καταλονίας, όπως το μοντέλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου εφαρμόστηκε με τα «σιωπηλά όπλα του για ήσυχους πολέμους» που εκθέτω στο βιβλίο μου «Lost» και «Οι Ηγέτες του κόσμου». Είναι όπλα που καταφέρνουν να αλλάξουν κοινωνικές δομές και γεωπολιτικούς χάρτες. Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μελετηθεί σε σχολεία και πανεπιστήμια. Όπως είπα, είναι ο πόλεμος κατά της παλαιάς παγκόσμιας τάξης των ιστορικών εθνικών κρατών” υποστηρίζει.

Παραπέμπει μάλιστα στο βιβλίο της «Η Λέσχη Bildeberg σχεδιάζει για την Ισπανία» όπου αναφέρει πως η Λέσχη θέλει να χρησιμοποιήσει το πρόσχημα της Καταλονίας για το σπάσιμο της χώρας.

“Γιατί είναι σημαντικό να σπάσουμε την Ισπανία;Αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία είναι η εφαρμογή του μοντέλου του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου σε μια συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη. Γιατί η Καταλονία; Επειδή η Ισπανία είναι η πρώτη σύγχρονη αυτοκρατορία στην ιστορία και αν κατορθώσουν να την σπάσουν, θα χρησιμεύσει ως πρότυπο που θα ακολουθήσει σε άλλα εθνικά κράτη. Η Ισπανία επελέγη επίσης λόγω των δεσμών της με τη Λατινική Αμερική. Εάν σπάσουν την πατρίδα, θα προκαλέσουν ισχυρό ψυχολογικό αντίκτυπο σε όλη την ήπειρο”επισημαίνει .

Σημειώνει δε πως το μοντέλο αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για να σπάσούν τα σύνορα άλλων εθνικών κρατών στην Ευρώπη. “Θα είναι το παράδειγμα της τροποποίησης του κόσμου. Είτε το επιτυγχάνουν είτε όχι, θα τους εξυπηρετήσει σαν ένα κοινωνικό εργαστήριο όπου μπορούν να μάθουν από τις επιτυχίες και τα λάθη για μελλοντικές επιθέσεις”.

Αναφέρει ακόμη πως στόχος σε πρώτη φάση είναι η ομοσπονδιοποίηση της Ισπανίας ως ένα βήμα πριν από τη θανάτωσή της και την ένταξή της ως ομόσπονδα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Πρέπει να ειπωθεί ότι αυτή η οντότητα δεν θα κυβερνάται από το Κοινοβούλιο, αλλά από την Επιτροπή και το Συμβούλιο, με επικεφαλής τους τεχνοκράτες μαριονέτες της Bilderberg, όπως οι Junker ή Tusk” και συμπληρώνει με νόημα πως “η ΕΕ έχει γίνει ένα τέρας που καταστρέφει τους πολιτισμούς και τις ελευθερίες”.

“Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο οι σημερινοί Ισπανοί πολίτες αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα χάσουν τη δύναμή τους, η χειραφέτηση τους θα εξαφανιστεί. Πρόκειται για έναν Οργουελιανό κόσμο ενάντια στον οποίο έχουμε ένα ηθικό καθήκον να πολεμήσουμε” συμπληρώνει.

Σύμφωνα με την Μαρτίν εκτός από τον πολυεκατομμυριούχο Soros υπάρχουν και άλλες πιο ισχυρές οντότητες που ανήκουν επίσης στην ελίτ της Bilderberg, όπως το American Enterprise Institute (AEI). Ο πρόεδρός του, Άρθουρ Μπρουκς, περπάτησε και φωτογραφήθηκε με τον Καταλανό ηγέτη Puigdemont στα καταλανικά ιδρύματα, αλλά οι πολίτες δεν γνώριζαν ότι ήταν μέλος της Bilderberg.

Για θρησκεία

Η ερευνήτρια μίλησε μάλιστα και για την θρησκεία προδιαγράφοντας την αντικατάσταση του Χριστιανισμού.

«Οι πλανητάρχες έχουν δημιουργήσει μια εργασιακή θρησκεία για να ελέγξουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη, το σχέδιό τους είναι να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με αυτή τη νέα θρησκεία» λέει

Σε ερώτημα αν “Η Ευρώπη αυτοκτόνησε αποκηρύσσοντας τις χριστιανικές της ρίζες;” απαντάει:

“Οι χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης δεν εμφανίστηκαν από μια μέρα στην άλλη αλλά από μια μακρά διαδικασία που κράτησε αιώνες. Το έτος 313, ο τότε βασιλιάς του κόσμου, ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, υιοθέτησε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία. Πρόκειται για τεράστια πολιτιστική επανάσταση, που έπρεπε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να ζυμωθεί σε όλη την αυτοκρατορία. Αυτό που σκοπεύουν τώρα οι σφαιριστές είναι να πραγματοποιήσουν μια παρόμοια πολιτιστική επανάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Γι ‘αυτό έχουν δημιουργήσει μια εργασιακή θρησκεία που εξηγώ λεπτομερώς στο βιβλίο “Ηγέτες του κόσμου”. Για να ελέγξουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη, το σχέδιό του είναι να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με αυτή τη νέα θρησκεία. Και εδώ εμφανίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος όλων, ακόμη και μεγαλύτερος από τον πολιτικό, γιατί εάν καταφέρουν να αλλάξουν την πίστη των ανθρώπων και να τους εμπλέξουν στο έργο τους, η ανθρωπότητα θα χαθεί. Σε αυτή τη νέα πολιτιστική επανάσταση, όχι μόνο η Ευρώπη θα αυτοκτονήσει, αλλά ολόκληρος ο κόσμος”δηλώνει ξεκάθαρα!

Τέλος, δίνει χαρακτηρισμούς για διάφορες προσωπικότητες:

Ραχόι: Αδύναμος και συγκεχυμένος

Πούτιν: Αρχηγός με αυτοκρατορική κλίση

Τράμπ: Περήφανος Είναι ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη.

Χίλαρι Κλίντον: Κυνηγός Μια μάστιγα για την ανθρωπότητα, πάνω απ ‘όλα, για τις γυναίκες και ως εκ τούτου για τα παιδιά και τους άνδρες.

Τζορτζ Σόρος: Κυνικός Χρήματα στην υπηρεσία της φιλοδοξίας της εξουσίας. Ένας πολύ επικίνδυνος φιλανθρωπος.

Βίκτορ Ορμπάν: Αντίσταση στην πολιτισμική και πολιτική απορρόφηση της νέας παγκόσμιας τάξης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.