Εξέλιξη φωτιά για Δημήτρη Γραικό: Μίλησε επιτέλους η σύζυγος. “Εγώ…”

Τι είπε στη Νικολούλη η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού;

Ένα χρόνο μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού η σύζυγος του έσπασε τη πολύμηνη σιωπή της και μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη.

Υποστήριξε πως όλο αυτό το διάστημα, όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε ένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο άνδρας της είχε διαφορές με κάποιον ή δεχόταν απειλές.

«Αυτό που σκέφτομαι εγώ, είναι ότι ίσως να ενημερώθηκαν κάποιοι μέσα από τα σφαγεία ότι είχε πολλά χρήματα επάνω του. Αν κάποιος επιχείρησε να τον ληστέψει, ο Δημήτρης επειδή ήταν νευρικός σίγουρα θα αντιστάθηκε. Οι κλέφτες όμως, δεν θα τον άφηναν εκεί και θα έφευγαν;» ρώτησε και συνέχισε:

«Είναι και κάτι άλλο που σκέφτομαι. Λέει ο έμπορος ότι του έδωσε δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ. Επτά για τη σφαγή εκείνης της ημέρας και δέκα σαν προκαταβολή για την επόμενη σφαγή. Προσωπικά δεν νομίζω ότι πήρε αυτά τα χρήματα.

Ποιος πληρώνει με τέτοια κρίση για την επόμενη σφαγή; Και αν μη τι άλλο η τελευταία σφαγή ήταν τα άρρωστα ζώα. Κατάλαβες; Τα άλλα τα ζώα που ήταν στη μονάδα ήταν «καθαρά». Δεν υπήρχε λόγος να τα σφάξω εγώ. Θα μπορούσα αν ήθελα να τα κρατήσω. Γιατί να πάρει αυτό το ρίσκο και να δώσει τέτοια προκαταβολή;» τόνισε με έμφαση.

Έμπορος: Από την αρχή εμένα έψαξαν

Η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο έμπορο, που έδωσε την δική του εκδοχή για όσα ακούγονται εις βάρος του.

«Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα του Γραικού αν έδωσα ή δεν έδωσα τα χρήματα. Ό,τι είχα να πω το είπα δέκα φορές στην Ασφάλεια. Τώρα αν του έδωσα ή δεν του έδωσα, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Τελείωσε, δεν το συζητώ ξανά. Έχουν γίνει καταθέσεις, υπάρχουν τιμολόγια. Εγώ από την δικιά μου την μεριά είπα όλη την αλήθεια, όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα» τόνισε με κατηγορηματικό ύφος.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση, είπε:

«Εμένα μου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό αλλά δεν ασχολούμαι γιατί θα μπλέξω χειρότερα. Αν ήξεραν για τα λεφτά, κάποιος θα ενημέρωσε από το σφαγείο».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να ήταν απαραίτητα κάποιος μέσα από τα σφαγεία και όχι κάποιος άλλος που μπορεί να γνώριζε ότι εκείνη τη μέρα επρόκειτο να του δώσει χρήματα, τόνισε με έμφαση:

«Θα διατυμπάνιζε παντού τι έγινε και τι δεν έγινε; Κάποιος δικός του όμως θα το ήξερε. Όταν χάθηκε ήμουν ο πρώτος που ήρθε να ψάξει η Αστυνομία. Τους έδωσα όλα τα τιμολόγια κατευθείαν, όλες τις καταθέσεις, όλα τα έβγαλαν αντίγραφα και τελείωσε».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.