Είδηση φωτιά: Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν τον…

Πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές;

«Ο επόμενος χρόνος φαίνεται ότι είναι χρόνος εκλογών. Ο νομός των Γρεβενών, αν και μονοεδρικός, φαίνεται να πρωτοστατεί και πάλι», επεσήμανε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης από τα Γρεβενά, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ.

Όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, «ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τα ψέματα προς τον ελληνικό λαό προσθέτοντας 5 νέα ψέματα στην ήδη μακρά λίστα» για να συμπληρώσει πως «η εξαγγελία για καθαρή έξοδο από το 3ο Μνημόνιο, δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ως ενδεχόμενο. Τον Αύγουστο, η χώρα μας, μπαίνει σε ένα 4ο αχρείαστο “υβριδικό” Μνημόνιο εισάγοντας λιτότητα διαρκείας».

Ο Γραμματέας της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ψευδές από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καθώς, όπως είπε, σήμερα δεν υπάρχει καμία προστασία για την πρώτη κατοικία, αφού η κυβέρνηση κατάργησε το άρθρο 2 του ν. 4224/2013 της κυβέρνησης Σαμαρά που προστάτευε πλήρως την πρώτη κατοικία.

«“Το κοινωνικό μέρισμα της υπεραπόδοσης της οικονομίας και της πάταξης της φοροδιαφυγής” είναι μέρισμα – μύθος, αφού πρόκειται για κοινωνικές δαπάνες που, ούτως ή άλλως, η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να αποδώσει.

Η υπόσχεση ότι “η κυβέρνηση θα μειώσει τους φόρους” είναι τουλάχιστον προκλητική. Είναι φαιδρό να μιλά για μειώσεις φόρων ο “πρωθυπουργός των φόρων”, που όχι μόνο αύξησε τους υπάρχοντες, αλλά φόρτωσε το λαό και με νέους.

Η δήλωση “η ένταξη στο QE δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο στις αγορές” είναι ψέμα, αφού η κυβέρνηση απέτυχε να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης, στερώντας από την ελληνική οικονομία τη ρευστότητα που τόσο χρειάζεται για την ανάκαμψη της», είπε ο κ. Αυγενάκης.

Τέλος, αναφορικά με την επίσκεψη Ερντογάν, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι «υπήρξε πρωτοφανές έλλειμμα προετοιμασίας αυτής της επίσκεψης. Δεν υπήρξε έστω η στοιχειώδης διπλωματική προετοιμασία.

Για πρώτη φορά κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαναγκάστηκε να αποσαφηνίσει τις θέσεις της χώρας την παραμονή της επίσκεψης ενός ξένου ηγέτη, πληροφορούμενος από μια συνέντευξή του την ατζέντα που εκείνος σκόπευε να θέσει».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.