Επικός γάμος: Γαμπρός και νύφη στέκονται στο ιερό και αμέσως άρχισαν να… Mαζί και κληρικός

Υπάρχει κάτι μεταδοτικό και διασκεδαστικό στον εορτασμό μίας νέας αγάπης.

Ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν πολλά αξιολάτρευτα πράγματα στους γάμους: χορός, γαμήλια τούρτα και μερικές φορές και ανοιχτό μπαρ.

Παρόλο που οι διαφορετικοί γάμοι έχουν διαφορετικές παραδόσεις και τελετές, το διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μερικές δικές του viral παραδόσεις.

Σύμφωνα με το Viralman.gr, μία από αυτές είναι το ‘flash mob’, όπου διάφοροι άνθρωποι εμφανίζονται από το πουθενά και κάνουν κάτι αυθόρμητο.

Ένα τέτοιο βίντεο έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Το βίντεο είναι βγαλμένο στο Blyth του Nottinghamshire της Αγγλίας.

Τραβήχτηκε στον ναό St. Mary and St. Martin’s Church και δείχνει τον γάμο των Gary και Tracy Richardson. Καθώς το βίντεο ξεκινάει, ο γάμος τους φαίνεται απόλυτα συνηθισμένος.

Μετά από λίγο όμως όλα γίνονται ασυνήθιστα. Ξαφνικά αρχίζει να παίζει το “Everybody Dance Now” και η κληρικός αρχίζει να χορεύει.

Ακριβώς μετά ξεκίνησαν να χορεύουν και η νύφη με τον γαμπρό!

Καθώς το τραγούδι συνεχίζεται, εμφανίζονται και άλλοι χορευτές από το πουθενά και συμμετέχουν στην διασκέδαση. Αφού τελειώσει το πρώτο τραγούδι, ακούγεται να παίζει το “Celebration” και όλοι αρχίζουν τα παλαμάκια.

Μέχρι το τέλος του βίντεο, όλοι στην εκκλησία είναι σηκωμένοι και χορεύουν στον ρυθμό. Το πιο αστείο σημείο είναι όταν τελειώνει το κομμάτι και η τελετή συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε σαν να μην έγινε τίποτα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.