Έξαλλος ο Καλλιάνος με Αρναούτογλου για καιρό: “Προσπαθούν να κερδίσουν ένα…”

Γιατί έγινε έξαλλος ο Καλλιάνος με Αρναούτογλου;

«Σπόντες» προς άλλους μετεωρολόγους έριξε ο Γιάννης Καλλιάνος από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook σχολιάζοντας προβλέψεις για το τι καιρό θα κάνει προς τα Χριστούγεννα, όπως έκανε πρόσφατα άλλος γνωστός μετεωρολόγος, και πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Αρναούτογλου ξεκαθάρισε ότι δεν αποτελεί πρόγνωση, αλλά μια εκτίμηση.

Σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γ. Καλλιάνος:

Μην μπερδεύεστε από αυτά που διαβάζετε. Πρόγνωση καιρού για παραπάνω από 6-7 δεν υφίσταται. Έχω εξηγήσει χιλιάδες φορές ότι μετά τις 6-7 μέρες παρουσιάζει χαοτικό χαρακτήρα η πρόγνωση του καιρού και εκθέτει 100% οποιονδήποτε προσπαθεί να κάνει εκτιμήσεις.

Επειδή κοντεύουν τα Χριστούγεννα, θα υπάρξουν πολλές καιρικες γνώμες που θα προσπαθήσουν να τραβήξουν τα βλέμματα η τα κλικ. Εγώ πάντως θα σας ενημερώσω στις 20 του μήνα για τον καιρό των Χριστουγέννων και πάλι με επιφύλαξη.

Τώρα, αν θέλετε από σήμερα να ξέρετε τι καιρός θα επικρατήσει τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα, καλύτερα να το παίξετε 1Χ2 (για τους λάτρεις του ΠΡΟΠΟ) ή κόκκινο-μαύρο-zero (για τους λάτρεις του Καζίνο) ή ακόμα και να σημειώσετε όλα τα τετράγωνα (για τους λάτρεις του Τζόκερ)

Μπορεί ο καιρός να είναι “πιασάρικο” θέμα αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα όριο ασφαλείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.