Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη: Πύρινη κόλαση σε πολυκατοικία. Πόσοι νεκροί [video]

Πόσοι νεκροί από την πύρινη κόλαση που ξέσπασε σε πολυκατοικία στην Κατερίνη;

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76 στην παραλία της Κατερίνης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρό άτομο μέσα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

Ακολούθως οι πυροσβέστες εντόπισαν άλλα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, προφανώς από τις αναθυμιάσεις. Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά οφείλεται σε θερμαντικό σώμα.

Από το διπλανό διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν 4 κορίτσια, ηλικίας κάτω των 20 ετών, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οκτώ άτομα από την πολυκατοικία.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lefteria.blogspot.gr η φωτιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο της πίσω πλευράς της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ένας 77χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από την πυροσβεστική.

Νεκρός είναι και ο 81χρονος αδελφός του 77χρονου, καθώς και η 43χρονη κόρη του 81χρονου, οι οποίοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο και πιθανότατα κατέληξαν από τις αναθυμιάσεις, καθώς εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στο νοσοκομείο ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης, ο οποίος συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Ο υποδιοικητής φέρει και θλαστικό τραύμα στα πλευρά.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και μια γυναίκα, ένοικος της πολυκατοικίας, επίσης με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σημειώνεται ότι η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει συνολικά οκτώ ανθρώπους, τους οποίους ανέβασε από τα μπαλκόνια με κλιμακοφόρο όχημα στην ταράτσα και από εκεί τους κατέβασε στον δρόμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.