Στη φόρα νέα ονόματα για κοκαΐνη, Κολωνάκι: Ποια πασίγνωστη επιχειρηματίας με… Πόρσε στο κύκλωμα

Ποια επιχειρηματίας εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι;

Ένα ακόμη γνωστό όνομα εμπλέκεται στην υπόθεση με την κωδική ονομασία «κοκαΐνη και Κολωνάκι» η οποία αναμένεται να εκδικασθεί στις 11 Μαϊου στο Κακουργιοδικείο Αθηνών.

Ανάμεσα στα 27 συνολικά πρόσωπα τα οποία παραπέμπονται να δικαστούν -σύμφωνα με το ereportaz.gr- είναι και η πολύ γνωστή επιχειρηματίας, Νταίζη Μανιατοπούλου , γνωστή και ως “βασίλισσα της Porsche” από την περίοδο που είχε την ελληνική αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με το πολυσέλιδο κλητήριο θέσπισμα η κα Μανιατοπούλου είχε επαφές με τον φυγόδικο Σταύρο Περουκίδη ενώ από τις τηλεφωνικές συνακροάσεις εμφανίζεται τα Χριστούγεννα του 2015 να προμηθεύεται τρία γραμμάρια κοκαΐνης με την κωδική ονομασία «ένα σκέτο τρία».

Η τηλεφωνική επικοινωνία που «καίει» την συμπαθή επιχειρηματία έλαβε χώρα το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου 2015 όταν η Miss Porsche αγόρασε, σύμφωνα πάντα με το κλητήριο θέσπισμα, «με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή, από το συγκατηγορούμενό της Σταύρο Περουκίδη ποσότητα κοκαΐνης βάρους τριών γραμμαρίων».

Ως εκ τούτου οι δικαστικές Αρχές παραπέμπουν την κα Μανιατοπούλου για το αδίκημα της διακίνησης με την ίδια να καλείται να αποδείξει την αθωότητά της στο ακροατήριο.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι όπως και όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έτσι και η γνωστή επιχειρηματίας χαίρει του τεκμηρίου της αθωότητας εώς της τελικής κρίσης από τον φυσικό της δικαστή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.