Έξαλλη γνωστή παρουσιάστρια με εμπλεκόμενο παρουσιαστή, Κοκαΐνη, Κολωνάκι: Τον πετάει έξω από την εκπομπή

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κοκαΐνης στο Κολωνάκι;

Δεν έχει τελειωμό η ιστορία της κοκαΐνης.

Συνέχεια διαρρέονται νέα ονόματα προς τα έξω και αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως τον Μάιο στην δίκη έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις καθώς οι επώνυμοι που συμμετείχαν στο κύκλωμα θα υιοθετήσουν την τακτική του «ο σώζον εαυτώ σωθήτω».

Έτσι -σύμφωνα με το GossipTV.gr, κινήθηκε ήδη ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος, ωστόσο δεν έχει κανένα επαγγελματικό μέλλον.

Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια με την οποία συνεργάζεται ζήτησε τηλεφωνικό ραντεβού με ανώτατο στέλεχος της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται και ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί περαιτέρω με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η μόνη υποχώρηση που φέρεται να κάνει είναι μέχρι το τέλος της φετινής τηλεοπτικής περιόδου. Και αυτό για να μην υπάρξουν αναταράξεις στο δικό της προφίλ τύπου «τον έφαγε ενώ δεν έχει αποδειχθεί ακόμη κάτι κτλ».

Ο παρουσιαστής προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με την παρουσιάστρια εκτός εκπομπής εκείνη όμως ούτε απαντά στις κλήσεις ούτε φυσικά και στα μηνύματα – κατεβατά με τα οποία εκείνος την βομβαρδίζει από προχθές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.