Κοκαΐνη, Βάρκιζα: Τρέμουν μεγαλογιατρός και γνωστή παρουσιάστρια. Λίστα φωτιά επωνύμων

Νέο σκάνδαλο διασήμων έφερε στο φως η σύλληψη Σέρβου με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στη Βάρκιζα.

Σε πανικό βρίσκονται κυριολεκτικά πολλοί επώνυμοι μετά την σύλληψη του 33χρονου Σέρβου με την μαμούθ ποσότητα των 135 κιλών κοκαίνης.

Κανείς δεν προμηθευόταν απευθείας από τον συγκεκριμένο κόκα ωστόσο οι γνωστοί κύριοι και κυρίες εικάζουν πως συγκεκριμένα βαποράκια που κυκλοφορούσαν από Φάληρο μέχρι και Βάρκιζα έπαιρναν από το συγκεκριμένο κύκλωμα την κόκα και στην συνέχεια την μοίραζαν στην αγορά. Και φοβούνται μήπως και αυτά συλληφθούν και δώσουν ονόματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του GossipTv.gr, σε πραγματικά άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται παρουσιάστρια που μένει στα Νότια Προάστια και τον τελευταίο καιρό έκανε συστηματική χρήση κόκας για να ξεπεράσει προσωπικά και επαγγελματικά της προβλήματα.

Από τα Νότια ψώνιζε σχεδόν σε καθημερινή βάση και μεγαλογιατρός. Όταν έμαθε τα δυσάρεστα όπως μου είπε μια πηγή επικοινώνησε κατευθείαν με συνάδελφό του προκειμένου να εξασφαλίσει πιστοποιητικό πως απλά ήταν χρήστης σε περίπτωση που τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή.

Κλείνω προς το παρόν με την περίπτωση γνωστού ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε ως φαβορί την καριέρα του στα γήπεδα ωστόσο αυτοκαταστράφηκε από την λευκή σκόνη.

Χθες το βράδυ δεν έδωσε το καθιερωμένο παρόν σε γνωστο μαγαζί όπου κάθε Κυριακή γίνεται το έλα να δείς απο τα κοκάκια και τις βίζιτες ούτε και σήκωνε τα τηλέφωνά του. Φυσικά τα ονόματα αυτά δεν είναι η κορυφή του παγόβουνου ή για να ακριβολογούμε του βουνού της κόκας.

Μέχρι να φθάσουμε εκεί έχουμε δρόμο και αν τα στόματα ανοίξουν θα προκληθεί στη showbiz κατάσταση ανάλογη με αυτή που συνέβη στο Χόλιγουντ με τα σεξουαλικά σκάνδαλα. Υπομονή λοιπόν έχουμε συνέχεια, το ρεπορτάζ τρέχει και θα σας ενημερώνω…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.