Ράκος η Ντόρα με απόφαση Μητσοτάκη: “Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν…”

Ποια η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στην απόφαση Μητσοτάκη;

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπουργοποιήσει συγγενικά του πρόσωπα σε μία κυβέρνηση της ΝΔ, γνώριζε και κατανοεί η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως δήλωσε σήμερα η ίδια.

Μιλώντας στον Σκάι, τόνισε ότι δεν ήταν εύκολη για τον πρόεδρο του κόμματος αυτή η απόφαση, ενώ πρόσθεσε πως «τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός».

Ανέφερε παράλληλα πως θα είναι υποψήφια βουλευτής, καθώς ο ρόλος του βουλευτή είναι πολύ τιμητικός, τονίζοντας πως και η επομένη Βουλή θα χρειαστεί ανθρώπους με εμπειρία.

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη Βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη Βουλή των Ελλήνων», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους», ανέφερε, σημειώνοντας πως η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.

Τέλος, έκανε λόγο για σημαντικό συνέδριο χωρίς παραφωνίες και πρόσθεσε πως η ΝΔ θα βρίσκεται στο εξής σε εκλογική ετοιμότητα.

Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.