Δημοσίευμα σοκ για Νατάσα Λιακουνάκου, Κοκαΐνη-Κολωνάκι: “Μύριζε την κόκα σαν τη σκύλα”. Αποκαλύψεις

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους της υπόθεσης κοκαΐνης στο Κολωνάκι;

Δραματικές ώρες περνά η showbiz αφού πολλοί από την αφρόκρεμά της, είναι μπλεγμένοι στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Μετά τα δεκάδες ονόματα που “βόλταραν” στο διαδίκτυο και εξέθεσαν γνωστούς ηθοποιούς, καλλιτέχνες και παρουσιαστές, ο Στέφανος Χίος και το Makeleio.gr συνεχίζουν ακάθεκτοι.

“Μύριζε την κόκα σαν τη σκύλα” αναφέρει σε νέο δημοσίευμα ο Στέφανος Χίος και το Makeleio.gr, αναφερόμενος στη γνωστή κυρία της Αθήνας, Νατάσα Λιακουνάκου, την οποία εμπλέκει στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Makeleio.gr αναφέρει χαρακτηριστικά “Άσχημα μπλεγμένη η σύζυγος του εμπόρου όπλων Θωμά Λιακουνάκου, Νατάσα, που γυρόφερνε στη νύχτα, αγόραζε και διακινούσε κόκα”.

Να σημειώσουμε, πως το ίδιο δημοσίευμα πριν από λίγες ώρες ήθελε τη Δήμητρα Ματσούκα σε τραγική κατάσταση μετά το βαρύ κατηγορητήριο που της απέδωσαν.

Συνεχίζοντας, η κ. Νατάσα Λιακουνάκου δεν έχει λάβει κάποια θέση μέχρι ώρας, ενώ πολλοί από τους εμπλεκόμενους φαίνεται πως έχουν… ηρεμήσει με το θέμα των μηνύσεων.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό link στην πηγή Fimes.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.