Νέο ξέσπασμα Χατζηνικολάου για χρέη: Ποιους κατηγορεί για την επίθεση στο όνομά του

Ποιους κατηγορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα χρέη;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξέσπασε με μία σφοδρή επίθεση εναντίον όσων σχολίασαν το γεγονός μίας εξόδου του, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, συνδέοντάς το με τα χρέη των εκδόσεών του.

Ένα 24ωρο μετά, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης επανήλθε με νέο ξέσπασμα, υπογραμμίζοντας πως «οι συνεχείς επιθέσεις από περιθωριακά blogs και έντυπα χρυσαυγίτικου προσανατολισμού αποτελούν τίτλο τιμής για τον ίδιο».

Χθεσινή δήλωση του Χατζηνικολάου:

Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια… Δεν ντρέπονται;

Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν.Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά.

Οσο για τα χρέη προς το δημόσιο,που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup,η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας.

Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων,αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς!

Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας.Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»… Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη! Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος!

Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.