Σπαραγμός στην κηδεία του Νίκου Χατζηπαύλου: Τραγικές φιγούρες μητέρα, μικρά αδέρφια [φωτο]

Βουβός θρήνος στην κηδεία του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου;

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα γονείς, συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές στον άτυχο φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου.

Η κηδεία του Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, στις 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, όπου έσπευσε πλήθος κόσμου.

Τραγικές φιγούρες τόσο οι γονείς του όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, η 18χρονη αδελφή και ο μόλις 11 ετών αδελφός του.

Αρκετοί ήταν οι συμφοιτητές του άτυχου νέου που από νωρίς συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο κρατώντας τριαντάφυλλα για να τον αποχαιρετήσουν.

Με τριαντάφυλλα στα χέρια και τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, δεκάδες συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 21χρονο φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο σε απόκρημνη περιοχή της Καλύμνου.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα μικρά του αδέλφια που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Νικόλας έφυγε για πάντα. Στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκαν από νωρίς και πολλοί συμφοιτητές του για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου.

Θρίλερ με τη δεύτερη νεκροψία

Στο μεταξύ το θρίλερ για τα αίτια θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου συνεχίζεται καθώς η δεύτερη νεκροτομή έδειξε διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν, δεν είναι γνωστό αν οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι από τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροτομής που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα που συνέβη από πτώση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.