Χαμός με γονείς Νίκου Χατζηπαύλου: Σε ποιον κατέθεσαν μήνυση για ψεύτικο… Εξελίξεις

Σε ποιον κατέθεσαν μήνυση οι γονείς του Νίκου Χατζηπαύλου;

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του φοιτητή από την Κάλυμνο, αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο έκανε λόγο ότι ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από ατύχημα.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του φοιτητή εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν τη μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου, είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος, και ο ίδιος φαίνεται να είχε κάνει την διαδρομή.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νίκου Χατζηπαύλου χάθηκαν όταν βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο του αδελφού του.

Ο νεαρός βρισκόταν για λίγες μέρες στο νησί, όπου διαμένει η οικογένειά του και θα έφευγε με το πλοίο των 19:00 για τον Πειραιά. «Θέλω να πάω μια βόλτα», ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του πριν φύγει.

Τρεις ώρες αφού έφυγε από το σπίτι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μετά από μέρες βρέθηκε σε χωράφι στην περιοχή Λαγκά, το οποίο αποτελεί «κέντρο» τοξικομανών, καθώς στο σημείο γίνεται χρήση και εμπόριο.

Οι Αρχές είχαν «χτενίσει» το σημείο, καθώς ήταν σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από εκεί όπου βρέθηκε το ποδήλατο, ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο εύρημα πριν από το Σάββατο.

Η σορός του νεαρού έφερε πολλαπλές κακώσεις και όχι κάποιο τραύμα από το όπλο, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις του ιατροδικαστή που έφτασε από τη Ρόδο στην Κάλυμνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.