Η απόλυτη φρίκη για βιαστή, Δάφνη: Τι βρήκαν οι Αρχές στον υπολογιστή του

Τι βρήκαν οι Αρχές στον υπολογιστή του 52χρονου βιαστή της Δάφνης;

Εξονυχιστική έρευνα διενεργήθηκε από τα Εργαστήρια Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις κάμερες που είχε τοποθετήσει στο σπίτι ο 52χρονος «Δράκος» της Δάφνης ο οποίος είχε φυλακίσει και βασάνιζε μία 20χρονη φοιτήτρια.

Τα ευρήματα προκαλούν φρίκη καθώς εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά. Τώρα βρίσκεται υπόλογος και για το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας ενώ ήδη κρατείται στις φυλακές για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής φοιτήτριας στο ημιυπόγειο- κολαστήριο στην περιοχή της Δάφνης.

Άυριο Πέμπτη 14/12 απολογείται ο αδίστακτος βιαστής μετά από προθεσμία που ζήτησε για να απολογηθεί μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του.

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος με τον οποίο είχε παρασταθεί στην πρώτη απολογία του πριν από επτά μήνες δεν τον εκπροσωπεί πλέον.

Τι συνέβη πριν από επτά μήνες

Νεαρή φοιτήτρια, από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.
Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις σχετικά με την φρικιαστική υπόθεση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.