Σκληρό καρύδι ο Βρυώνης: Ποιο κανάλι διεκδικεί μετά το Epsilon. Μάχη με Σαββίδη

Ποιο κανάλι διεκδικεί ο Βρυώνης μετά το Epsilon;

Νέες πληροφορίες για τα σχέδια του Φίλιππου Βρυώνη αναφέρουν τα Παραπολιτικά που όπως λένε δεν έχει σκοπό να μείνει εκτός του παιχνιδιού των τηλεοπτικών αδειών.

Αποτελεί κοινό µυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθµού «Εpsilon» Φίλιππος Βρυώνης είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας µε Τούρκο επιχειρηµατία, διερευνώντας το ενδεχόµενο πώλησης του καναλιού του, πολύ πριν προκύψει το ενδιαφέρον του οµογενούς επιχειρηµατία Ιβάν Σαββίδη.

Κάποιοι µάλιστα εµφάνιζαν τον Φ. Βρυώνη να συνοµιλεί (εκτός των άλλων) και µε τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι, κάτι που ποτέ δεν διέψευσε.

Μετά την οριστικοποίηση της συµφωνίας µε τον µεγαλοµέτοχο του ΠΑΟΚ και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο επιχειρηµατίας θα περιόριζε τη δράση του στον χώρο της τηλεόρασης στο περιφερειακό κανάλι Extra3, εσχάτως προέκυψε µια πληροφορία που εµφανίζει τον κ. Βρυώνη διατεθειµένο να διεκδικήσει εκ νέου τηλεοπτική συχνότητα πανελλήνιας εµβέλειας.

Σε επικοινωνία που είχε η στήλη µαζί του όχι µόνο δεν διέψευσε ένα τέτοιο ενδεχόµενο, αλλά, απεναντίας, έδειξε ενοχληµένος από το γεγονός ότι σε προγενέστερο δηµοσίευµά µας εµφανίζαµε ως βέβαιη τη µη συµµετοχή του στη διαγωνιστική διαδικασία.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Φίλιππος Βρυώνης φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη συγκρότηση επιχειρηµατικού σχήµατος που θα διεκδικήσει µία από τις επτά τηλεοπτικές συχνότητες.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει το παρασκήνιο των επαφών που έχει ο πρώην ιδιοκτήτης του «Εpsilon», οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν πίσω από το συγκεκριµένο σχήµα να κρύβεται ισχυρός µιντιακός όµιλος της Τουρκίας.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σηµειωθεί ότι ο κ. Βρυώνης δεν δείχνει διατεθειµένος να «συνταξιοδοτηθεί» ως καναλάρχης και αυτό το µήνυµα στέλνει προς πάσα κατεύθυνση.

Από εκεί και πέρα, για την κινητικότητα που αναπτύσσει ο εν λόγω επιχειρηµατίας φαίνεται ότι είναι ενήµερη η κυβέρνηση, η οποία δείχνει να τον ενθαρρύνει προκειµένου να συγκροτήσει ένα επιχειρηµατικό σχήµα που µε αξιώσεις θα διεκδικήσει µία τηλεοπτική άδεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.