Ακάθεκτη η Αποστολία Ζώη: Άμοιρη ευθυνών, καμία αυτοκριτική και σχέση Δήμητρας-Γιώργου

Μίλησε για όλα (όσα δεν την αφορούσαν) η Αποστολία Ζώη στο Πρωινό.

Πολύς λόγος έχει γίνει από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του NOMADS για την σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Κατσινόπουλο και την Δήμητρα Φραντζή, με την Αποστολία Ζώη να… επιβεβαιώνει έμμεσα πλην σαφέστατα τις φήμες περί ειδυλλίου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο η Δήμητρα, όσο και ο Γιώργος, ρωτήθηκαν για όσα γράφονται για εκείνους και απάντησαν αινιγματικά. Δεν είχαν υπολογίσει όμως, την… πιστή συμπαίκτρια Αποστολία Ζώη.

Καλεσμένη στο Πρω1νό της Παρασκευής, η Αποστολία δεν κρύφτηκε και, όταν ρωτήθηκε για τον ισχυρισμό της γυμνάστριας ότι την έβαλε να εναντιωθεί στον πρωταθλητή, είπε: «εγώ να πιάσω την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Εγώ την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… θα κάτσουμε να το πούμε; Αφού το ξέραμε πριν από εσάς, εμείς…».

Προκειμένου λοιπόν, να αποφύγει την ερώτηση η Αποστολία Ζώη δεν δίστασε να καρφώσει το ειδύλλιο Κατσινόπουλου-Φραντζή, με σκοπό να καλυφθεί!

«Υπήρχε σχέση ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κατσινόπουλο, Αποστολία, το είπανε, το είπανε ανοιχτά», επεσήμανε η Φαίη Σκορδά, με την τραγουδίστρια να καταλήγει: «ε, αφού το είπανε ανοιχτά, να πάω εγώ στην Δήμητρα να πω για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική υπάρχει;».

Στη συνέχεια, η Αποστολία Ζώη, κατάφερε να φτάσει ξανά το twitter στα όρια του, αφού το hashtag πήρε φωτιά.

Συγκεκριμένα, η Αποστολία Ζώη είπε πως δεν θέλει να παρακολουθήσει τα επεισόδια για να μην στενοχωρηθεί.

Κι εκεί που αναθαρρήσαμε πιστεύοντας πως θα κάνει επιτέλους την αυτοκριτική της, η Αποστολία Ζώη συνέχισε λέγοντας: “Θα στενοχωρηθώ αν δω τις συμπεριφορές των άλλων απέναντί μου και όσα έλεγαν στις κάμερες”.

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.