Κρίσιμη κατάσταση 15χρονης από τροχαίο, Κρήτη: Πέθαναν μπροστά στα μάτια της μητέρα και…

Ποια η κατάσταση 15χρονης μετά το τροχαίο στην Κρήτη;

Από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την μητέρα και την αδερφή της, ο πατέρας της παλεύει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Κρήτης και η 15χρονη στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου μάχεται κόντρα στα σοβαρά ορθοπεδικά, αλλά και ψυχικά τραύματα που της άφησε το τροχαίο.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο λόγος για τη 15χρονη που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, στο χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ.

Το 15χρονο κορίτσι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου με σοβαρά κατάγματα στη λεκάνη και πλέον αναμένεται η απόφαση των γιατρών για το πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Οι γιατροί έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογική κατάσταση της 15χρονης, καθώς είδε τη μητέρα και την πολυαγαπημένη της αδερφή να «σβήνουν» δίπλα της μετά το τροχαίο, αλλά και τον πατέρα της σοβαρά τραυματισμένο.

Η 15χρονη έχει δίπλα της τους ψυχολόγους του ΠΑΓΝΗ και σήμερα αναμένεται να φτάσουν από την Τήλο και συγγενείς της, προκειμένου να βρεθούν δίπλα της, αλλά και κοντά στον 47χρονο πατέρα της, που δίνει τη δική του μάχη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.