Νέα στοιχεία για 16χρονη που βίαζε Πακιστανός, Μενίδι: Από 8 χρονών την είχε σκλάβα του σ@ξ και την…

Ποια τα νέα στοιχεία για την 16χρονη από το Μενίδι που βίαζε Πακιστανός;

Συγκλονιστικές είναι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με την ανήλικη που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε ένας Πακιστανός στο Μενίδι.

Το 16χρονο σήμερα κορίτσι είχαν βγάλει για σ@ξουαλική εκμετάλλευση από τα 8 της χρόνια οι γονείς της, ενώ αργότερα εμφανίστηκε ο Πακιστανός που υποτίθεται θα την προστάτευε και τελικά την έκανε σκλάβα του σ@ξ στο σπίτι του στο Μενίδι.

Μάλιστα ο άνδρας συνέχισε να έχει από κοντά το κορίτσι ακόμα και όταν εκείνο φιλοξενήθηκε σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέχρι να συλληφθεί, ύστερα από πολλές δυσκολίες και παρέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σε ηλικία τεσσάρων ετών οι γονείς της ανήλικης την έσπρωξαν στην επαιτεία, ενώ μόλις μεγάλωσε λίγο ξεκίνησαν να την εκδίδουν. Τότε, όταν το κορίτσι έγινε 12 ετών, βρέθηκε ένας άνδρας που την πήρε στο σπίτι του.

Η αλήθεια ξεκίνησε να αποκαλύπτεται το 2015 όταν το κορίτσι έγινε 14 ετών, ήταν έγκυος και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Ο άνδρας αναγκάστηκε να την πάει σε νοσοκομείο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος πριν από περίπου δύο μήνες κατέφυγε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να καταγγείλει το περιστατικό και τη συνέχιση της παρενόχλησης του ανήλικου κοριτσιού από το δράστη, παρότι είχαν περάσει δύο χρόνια που είχε γίνει γνωστή η φρικιαστική υπόθεση.

Μετά την επαιτεία και σ@ξουαλική εκμετάλλευση που υπέστη από τους γονείς της, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο «βρέθηκε κάποιος, ο οποίος υποτίθεται πως θέλησε να την προστατεύσει από τους γονείς της και αυτή τη φρικτή διαδικασία.

Την εγκλώβισε μέσα σε ένα σπίτι και την κράτησε περίπου δύο χρόνια σκλάβα του, για να ικανοποιεί τις δικές του ανώμαλες και περίεργες ορέξεις».

Η κοπέλα, το 2016, μεταφέρθηκε σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου ξεκίνησε ο νέος της «γολγοθάς», όταν ο άνδρας συνέχιζε να την παρενοχλεί.

«Το παιδί, εξαρτώμενο από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, ενέδιδε μερικές φορές στις δικές του εκκλήσεις. Κάποιες στιγμές διαπιστώσαμε δυστυχώς πως όταν ως μεγάλη κοπέλα έβγαινε με τα άλλα παιδιά, εκείνος συνέχιζε να την παρενοχλεί, συνέχιζε να της κάνει διάφορα.

Το παιδί είχε εξαρτηθεί από εκείνον, ενώ ήταν και θυμωμένο καθώς καταλάβαινε πως αυτό που της συμβαίνει δεν ήταν φυσιολογικό», τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος κατήγγειλε ότι μία εισαγγελική λειτουργός στην οποία είχαν απευθυνθεί για την προστασία του κοριτσιού τούς είχε συστήσει να ενημερώσουν το… Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να του γίνουν παρατηρήσεις.

«Κάποιοι που δεν θέλουν, γιατί βαριούνται να σχηματίσουν δικογραφία, αφήνουν ένα παιδί να διαλύεται», ανέφερε.

Με τη βοήθεια των ψυχολόγων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 16χρονη προσπαθεί πλέον να βρει τον εαυτό της και να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε τα τελευταία 12 χρόνια.

Ύστερα από την προσωπική παρέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου κινήθηκαν οι διαδικασίες, ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός εξέδωσε ένταλμα και ο άνδρας συνελήφθη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.