Εξέλιξη φωτιά για δολοφονία από αστυνομικό, Άγιοι Ανάργυροι: Τι έκανε η οικογένεια της συζύγου

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από το τριπλό φονικό στους Αγίους Αναργύρους;

Σε αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου για την υπόθεση του εγκλήματος των Αγίων Αναργύρων προχωρούν οι συγγενείς της άτυχης συζύγου του δράστη και αυτόχειρα, αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση:

«Η ευθύνη του Δημοσίου είναι δεδομένη και στηρίζεται στη διάταξη του άρθρου 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα λόγω της εγκληματικής παράλειψης να διαπιστώσει την ψυχιατρική κατάσταση του δράστη κατά το διορισμό του ως Αστυνομικού παρά την αυταπόδεικτη δυστυχώς πλέον ακαταλληλότητά του να οπλοφορεί».

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Δεκεμβρίου, ο 46χρονος αστυνομικός είχε σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του, ηλικίας 3,5 ετών και στη συνέχεια είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός, αφού σκότωσε τη γυναίκα, την κόρη και την πεθερά του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες, αλλά και μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για καυγά του ζευγαριού και πυροβολισμούς τη νύχτα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να σκότωσε πρώτα την γιατρό σύζυγό του με τρεις σφαίρες στο στήθος, στη συνέχεια την πεθερά του που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και τέλος την μόλις 3,5 ετών κόρη του, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, μεσολάβησε περίπου μια ώρα μεταξύ των δολοφονιών και της αυτοκτονίας.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, οταν τους αναζήτησε συγγενικό τους πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ διαπίστωσε πως ούτε το κοριτσάκι είχε πάει στον παιδικό σταθμό.

Οταν πήγε στο σπίτι είδε τις δυο γυναίκες νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον αυτόχειρα σε στάση που δείχνει ότι προηγουμένως είχε γονατίσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.