Σάλος με πασίγνωστο σούπερ μάρκετ: Μήνυσε άνεργο πατέρα γιατί…, ποιο είναι

Ποιο σούπερ μάρκετ έκανε μήνυση σε άνεργο πατέρα;

Αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας βρέθηκε στο Βόλο ένας άνεργος πατέρας.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες είναι έτοιμες να υποδεχθούν το νέο έτος, ο 24χρονος έμελλε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Ο λόγος; Επειδή έκλεψε δύο κουτιά βρεφικό γάλα για το παιδί του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Star, ο άνεργος πατέρας πήγε σε σούπερ μάρκετ του Βόλου και αφαίρεσε, χωρίς να τα πληρώσει, δύο συσκευασίες βρεφικού γάλακτος αξίας 40 ευρώ.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, κατέφυγε στην κλοπή γιατί δεν είχε χρήματα να ταΐσει το μωρό του την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ποιο σούπερ μάρκετ όμως, προέβη σε μήνυση;

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και στην τοπική κοινωνία του Βόλου, ο λόγος γίνεται για τον ΑΒ Βασιλόπουλο.

Ο άνεργος πατέρας μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής.

Το δράμα του νεαρού πατέρα αποτυπώνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τις θλιβερές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.