Νέα στοιχεία σοκ για Δώρα Ζέμπερη: Ποιους αστυνομικούς εμπλέκει ο δολοφόνος

Ποιους αστυνομικούς εμπλέκει τώρα στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο δράστης;

Δύο αστυνομικοί είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη τα νέα πρόσωπα που κατονομάζει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της στο μονοσέλιδο υπόμνημά του που κατέθεσε τα τελευταία 24ωρα.

«Αναφέρει δύο αστυνομικούς. Ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής.

Πρόσθεσε επίσης ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα» εκτίμησε ο κ. Λύτρας εκφράζοντας την άποψη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».

Όπως είπε, τέλος, ο κ. Λύτρας η προϊσταμένη της Δώρας Ζέμπερη έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, με υπόμνημα που κατέθεσε, δίνει νέα τροπή στο φρικτό έγκλημα καθώς μιλά για ηθικούς αυτουργούς που του ζήτησαν να σκοτώσει την κοπέλα.

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης αναφέρει δύο άτομα εντολείς, τον «Χάρη» και το «αφεντικό».

Το όνομα «Χάρης» πιθανότατα είναι ψευδώνυμο και φέρεται να είχε υποστηρικτικό ρόλο στη δολοφονία.

Το «αφεντικό», σύμφωνα με τον Σοροπίδη, είναι γνωστός δικηγόρος της Αθήνας και πρώην βουλευτής. Το πρόσωπο που αναφέρεται είναι πασίγνωστο και όταν δημοσιοποιηθεί το όνομά του θα προκαλέσει πάταγο σε όλη την Ελλάδα.

Οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες και μέρες θα είναι καταιγιστικές καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής έχει στα χέρια του το όνομα του πασίγνωστου δικηγόρου και αναμένεται να τον καλέσει για κατάθεση, προφανώς κάτω από άκρα μυστικότητα.

Για τις δραματικές εξελίξεις μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας:

«Ο Σοροπίδης όντως έχει δώσει στον ανακριτή το όνομα ενός δικηγόρου, πρώην βουλευτή. Ο ανακριτής έχει στα χέρια του το όνομα και αναλόγως θα πράξει. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, είναι υποχρεωμένος να καλέσει το συγκεκριμένο πρόσωπο για ανάκριση. Το πότε θα γίνει αυτό είναι στη δικαιοδοσία του, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Μπορεί να γίνει άμεσα ή πρώτα ίσως θελήσει να συγκεντρώσει κι άλλα στοιχεία. Πάντως θα κληθεί σύντομα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.