Εξελίξεις με Ειρήνη Λαγούδη: «Πιθανόν ο γιατρός να…»- Φαίνονται χέρια με γάντια στο… [video]

Ποια τα συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για την Ειρήνη Λαγούδη;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο θάνατος της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι σκοτωμένη σε χωράφι κοντά στο Μεσολόγγι, δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Κάθε ώρα που περνάει έρχονται στο φως νέα στοιχεία που όμως δεν έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής σε λύση του μυστηρίου.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση είναι δύο:

Αυτοκτονία ή δολοφονία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η κοπέλα αλλά και κάποιες άλλες σοβαρές ενδείξεις, προβάλλουν ως επικρατέστερο το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το στενό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, πιθανότατα δυο άτομα, την οδήγησαν σε εκείνο το ερημικό σημείο στην περιοχή, την έβαλαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο και την κλείδωσαν. Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα.

Στο σώμα της είχε σοβαρά εγκαύματα ενώ το εσωτερικό του αυτοκινήτου ήταν καμένο από εύφλεκτο υγρό που εντοπίστηκε σε μπιτόνι, κοντά στο ΙΧ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αδελφός της, όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σωρό της δυσκολεύτηκε καθώς, όπως εκμυστηρεύτηκε συγκλονισμένος στους υπόλοιπους συγγενείς, το πρόσωπό της ήταν γεμάτος μώλωπες.

Σημειώνεται ότι, χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η αιτία θανάτου της είναι απροσδιόριστη.

«Η Ειρήνη αποκλείεται να αυτοκτόνησε»

Σε ό,τι αφορά το προβαλλόμενο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, σύσσωμη η οικογένεια και οι φίλοι τους το αποκλείουν και μάλιστα με τρόπο απόλυτο.

Όπως λένε: «Η Ρηνούλα αποκλείεται να αυτοκτόνησε. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν θα άφηνε ποτέ μόνα τα παιδιά της και δεν θα τα έφερνε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Τα λάτρευε, ήταν η ζωή της. Πριν από τρία χρόνια έχασε τον άντρα της, ενώ είχε χάσει από μικρή και τους γονείς της.

Δεν έδινε ποτέ δικαιώματα για το παραμικρό στη μικρή κοινωνία που ζούμε εδώ στην Κατοχή. Πρόσεχε πολύ για το τι θα πει ο κόσμος. Ήταν αισιόδοξη και πάντα με το χαμόγελο. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε αυτό το κακό που συνέβη…».

Όπως μας είπαν κάτοικοι του χωριού Κατοχή στο Μεσολόγγι όπου ζούσε, το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί μόνο το κινητό της το οποίο σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή δεν έχει βρεθεί, την είδαν να πηγαίνει στην τράπεζα και στο σούπερ μάρκετ, ενώ αγόρασε και γλυκά. Έδειχνε χαρούμενη καθώς την επόμενη μέρα γιόρταζε ο γιος της ο Γιάννης.

Ο γιατρός – μυστήριο

Στην απίστευτη αυτή υπόθεση φαίνεται πως υπάρχει «εμπλοκή» ενός πασίγνωστου γιατρού του Μεσολογγίου. Ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται πως είχε αναπτύξει μια στενή ανθρώπινη και φιλική σχέση με την Ειρήνη Λαγούδη, η οποία είχε χάσει τον άντρα της πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν όταν εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι της για να βοηθήσει την ηλικιωμένη πεθερά της η οποία μάλιστα πέθανε πριν από μερικούς μήνες.

Από τότε -όποτε τους το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις τους- έκαναν παρέα.

Ο γιατρός, που διατηρεί ιατρείο στο Μεσολόγγι αλλά κάνει και κατ΄ οίκον επισκέψεις, είναι παντρεμένος, έχει μια καλή οικογένεια και πρόσφατα απέκτησε το τρίτο του παιδί, ενώ είναι από τα πρώτα πρόσωπα που οι αστυνομικοί κάλεσαν σε κατάθεση μήπως και μάθουν κάτι περισσότερο για την υπόθεση.

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται να προσθέσει νέα ερωτήματα για το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μετά την εξαφάνισή της.

Η Ειρήνη Λαγούδη είχε εγκαύματα στο σώμα της και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πήγε στο σημείο, ο θάνατός της προκλήθηκε από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό και συγκεκριμένα από τις αναθυμιάσεις. Στο σημείο βρέθηκε και δοχείο με εύφλεκτο υγρό…

Οι συγγενείς της ωστόσο, αποκλείουν το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε και από την πρώτη στιγμή μιλούν για έγκλημα. Λένε πως πήγε σε ένα ραντεβού θανάτου, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές της…

Ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο φορούσε γάντια;

Φεύγοντας από το σπίτι της, η γυναίκα πήρε μαζί το κινητό της τηλέφωνο (που δεν έχει βρεθεί ακόμα…) και λίγο αργότερα, πήρε η ίδια τηλέφωνο την κόρη της και της είπε ότι δε θα αργήσει να επιστρέψει.

Αμέσως μετά, όπως θα δείτε στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το αυτοκίνητο της γυναίκας φαίνεται να πηγαίνει προς την παραλία που βρέθηκε το πτώμα της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό της είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα αλλά και ότι, στις εικόνες, φαίνεται σα να φοράει γάντια, ο άνθρωπος που το οδηγεί.

Μπορεί να είναι η αντανάκλαση του φωτός που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι φοράει γάντια; Όχι λέει ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Ανακτορίδης.

«Φαίνεται σα να είναι γάντι. Δεν φαίνεται η εικόνα να είχε ‘καεί’ από τον ήλιο. Το λευκό σημείο είναι απόλυτα φωτεινό. Αν ήταν από το φως, θα ήταν σαν ένα ντεγκραντάρισμα που λέμε εμείς. Η ανάλυση δεν είναι καλή αλλά φαίνεται σα να φοράει γάντι».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.