Ειρήνη Λαγούδη: «Της έτρωγε λεφτά…» Αποκάλυψη σοκ για γιατρό σύντροφό της

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για την Ειρήνη Λαγούδη και τον γιατρό με τον οποίο διατηρούσε δεσμό;

Μια εξαφάνιση – μυστήριο με τραγικό τέλος συγκλονίζει εδώ και λίγη ώρα την Αιτωλοακαρνανία, καθώς βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, Ειρήνη Λαγούδη η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου από το χωριό Κατοχή στο Μεσολόγγι.

Η πανέμορφη Ειρήνη Λαγούδη εντελώς αναπάντεχα έφυγε από το σπίτι της έχοντας μόνο το κινητό της και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Τελικά, πριν από λίγη ώρα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητο της σε χωράφι της περιοχής Φωτμού στο Πετροχώρι κοντά στο Μεσολόγγι.

Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ που βρισκόταν στην περιοχή για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Η 44χρονη αγρότισσα πριν από τρία χρόνια είχε χάσει τον άντρα της και έχει τρία παιδιά ηλικίας 25,22 και 16 ετών. Σε μικρή ηλικία είχε χάσει και τους γονείς της.

Όλοι μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, ενώ ο αδελφός της, Γιώργος Λαγούδης με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ποιος όμως είχε λόγο να δολοφονήσει την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την ώρα ανακρίνεται ένας γνωστός γιατρός του Μεσολογγίου με το οποίο η Ειρήνη Λαγούδη διατηρούσε δεσμό.

Όπως αποκάλυψε παιδική της φίλη από την Κατοχή, ο γιατρός αποσπούσε από την ίδια χρήματα, κάτι που είχε εξοργίσει τα παιδιά της και κυρίως τον γιο της.

Όπως είπε ο αδελφός της, επρόκειτο για μια εξαιρετική κοπέλα, εργατική, αγωνίστρια και καλή μητέρα που δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν εξαφανιστεί την είδαν στην τράπεζα και στο σούπερ μάρκετ.

Οι άνδρες της ασφάλειας που ανακρίνουν τον γιατρό, προσπαθούν να συλλέξουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας, όπως με ποιους μίλησε ή συναντήθηκε φεύγοντας από το σπίτι της, υλικό από κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν το αυτοκίνητό της, αλλά και το αν δολοφονήθηκε στο χωράφι ή μεταφέρθηκε εκεί.

Όπως μαθαίνουμε, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στο πίσω κάθισμα έχοντας μάλιστα και εγκαύματα αφού το εσωτερικό του ήταν καμένο. Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση αναμένεται να έχει ραγδαίες εξελίξεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.