Απόλυτη ανατροπή για Ειρήνη Λαγούδη: Ποια η αιτία θανάτου, τι έδειξε η νεκροψία. Κι όμως…

Ποια τα αποτελέσματα νεκροψίας της Ειρήνης Λαγούδη;

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε και η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η αιτία θανάτου της είναι απροσδιόριστη, ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 44χρονης θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Νωρίτερα

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να λυθεί το μυστήριο για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που χθες βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι συγγενείς θα μεταβούν στο Ρίο ώστε να είναι εκεί για να μάθουν άμεσα τα αποτελέσματα. Συντετριμμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έδωσε τέλος στην ζωή της μιας και δεν υπήρχε λόγος.

Μάλιστα μιλήσαμε με άνθρωπο της οικογένειας ο οποίος μας είπε ότι η 44χρονη δεν έχει εγκαύματα στο πρόσωπο αλλά χτυπήματα.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της σε ένα χωράφι, κοντά στην παραλία του Φωτμού, κοντά στο Πετροχώρι. Η γυναίκα βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που είχε πάρει φωτιά, και έφερε πολλαπλά εγκαύματα.

Οι άνδρες της αστυνομίας μαζί με τον ιατροδικαστή πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης 44χρονης.

Οι πρώτες πληροφορίες από την επιτόπια αυτοψία έδειξαν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα μιας και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.