Αποκαλύψεις για Ειρήνη Λαγούδη: Τι απίστευτο βρέθηκε στο αμάξι. Πώς φαίνεται δολοφονία

Ποιες οι εξελίξεις με Ειρήνη Λαγούδη;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το κουβάρι με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Κατόχη. Οι πληροφορίες που έρχονται είναι πολλές και σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με ιδιωτικό ερευνητή που φιλοξενεί αυτή την ώρα η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της, έδωσε απίστευτες πληροφορίες, όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Αρχικά, ο ερευνητής αλλά και δημοσιογράφος του STAR, είναι διστακτικοί με το περίεργο και μυστήριο μπουκάλι που περιείχε μπλε υγρό και βρέθηκε στο αμάξι της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Τι μπορεί να ήταν;; Γιατί βρέθηκε μέσα στο αμάξι;;

Επιπλέον, άλλο ένα γεγονός που φανερώνει δολοφονία ειναι το κινητό… Γιατί είναι χαμένο; Η 44χρονη αν αυτοκτόνησε γιατί το έκρυψε;; Γιατί δεν το πήρε μαζί της;;

Οι δηλώσεις του ιδιωτικού αστυνομικού Κώστα Σπύρου είναι σοκαριστίκες. Μιλάει για 100% δολοφονία.

«Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι;… H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε.

Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή… Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Τέλος, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η οικογένεια ετοιμάζεται να προσλάβει δικηγόρο για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.