Στοιχεία φωτιά για Ειρήνη Λαγούδη: Τι έκανε με τα χέρια της για να μην την σκοτώσουν οι δυο άντρες

Ποια τα νέα στοιχεία για δολοφονία, όπως αποκαλύπτεται, της Ειρήνης Λαγούδη;

Μια νέα μαρτυρία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, ανατρέποντας την ιστορία και βάζοντας στο παζλ της υπόθεσης ακόμα δύο άνδρες, με τους οποίους φέρεται ότι συναντήθηκε η Ειρήνη Λαγούδη ανήμερα των Θεοφανίων, δηλαδή την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με όσα έχει ήδη καταθέσει ο μάρτυρας στην Αστυνομία, είδε το τρίθυρο αυτοκίνητο μάρκας Ford Ka της 44χρονης, με το χαρακτηριστικό χρυσαφί χρώμα, στην παραλία του Λούρου, που βρίσκεται σε απόσταση 15 χλμ. από την Κατοχή, όπου ζούσε η γυναίκα με τα τρία παιδιά της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι είδε δύο άνδρες να κάθονται στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου σε δύσβατη περιοχή του Λούρου και όχι στην ακτή!

Οπως είπε, στο πίσω κάθισμα επέβαινε μία κοπέλα που έμοιαζε με την Ειρήνη: «Ηταν ψηλή και φορούσε μαύρα ρούχα. Την είδα γιατί βγήκε από το όχημα. Κάποια στιγμή, όμως, ο ένας από τους δύο άνδρες, που είχε τα μισά μαλλιά του δεμένα σε κοτσίδα, της φώναξε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, βρίζοντάς τη.

Συγκεκριμένα, της είπε: “Μπες στο αυτοκίνητο, μ…ρή καρ…λα”. Εκείνη υπάκουσε, ξαναμπήκε στο πίσω κάθισμα και έφυγαν».

Τεχνικοί σύμβουλοι

Στο μεταξύ, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, που από την πρώτη στιγμή εμμένει στην εκδοχή της δολοφονίας αποκλείοντας την αυτοχειρία, έχει προσλάβει δύο τεχνικούς συμβούλους για να ερευνήσουν το αυτοκίνητο και να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ραυτογιάννη και τον Αναστάσιο Δέδε, οι οποίοι είχαν συντάξει και την έκθεση πραγματογνωμοσύνης σχετικά με το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.

Επίσης, τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας έχει αναλάβει ο Βασίλης Ταουξής, ο οποίος αποκάλυψε στην «Espresso» ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν με ποιους συνομίλησε η 44χρονη.

Ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξήςεφαρμογή Viber του κινητού της, το οποίο δεν έχει βρεθεί, ωστόσο εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά στοιχεία. «Εμείς θέλουμε να ρίξουμε άπλετο φως σε αυτήν την υπόθεση.

Η Αστυνομία δεν έχει βρει το κινητό της Ειρήνης, ωστόσο άνοιξε την εφαρμογή Viber μέσω υπολογιστών και κωδικών σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί από πού έφυγαν και πού πήγαν τα μηνύματα» δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη πιστεύουν ακράδαντα ότι δολοφονήθηκε και πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκαλυφθούν οι δράστες.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η νέα αποκάλυψη του ιδιωτικού ερευνητή που έχει αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση και ο οποίος έχει δώσει στις Αρχές ένα γραπτό μήνυμα που εστάλη στο κινητό του.

Σύμφωνα με το sms, η χήρα δολοφονήθηκε για οικονομικούς λόγους από δύο αλλοδαπούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα. «Είναι δολοφονία, που έγινε πάνω σε πανικό.

Τη σκότωσαν κάπου στην περιοχή και ύστερα από ώρες τη μετέφεραν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της» υποστηρίζει ο ερευνητής Κώστας Σπύρου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εμφανίζεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος κίνηση ύψους 100.000 ευρώ, που φέρεται ότι είχε δανείσει η 44χρονη στον γιατρό με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.

Η οικογένειά της δηλώνει άγνοια και μάλιστα έχει αναθέσει σε συμβολαιογράφο να την ενημερώσει αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και γενικά για τις κινήσεις της Ειρήνης σχετικά με αγοραπωλησίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.