Θρίλερ με Ειρήνη Λαγούδη-μυστήριο Γιατρό: Εκτός από 100.000€ έδωσε και… Τι έκανε πριν πεθάνει

Ποιες τελευταίες εξελίξεις με Ειρήνη Λαγούδη και μυστήριο γιατρό;

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει δεύτερο πρόσωπο «κλειδί» στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της χήρας Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στο Θέρμο.

Οι Αρχές, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, ξεσκονίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 44χρονης, για να εξακριβώσουν πότε και αν σήκωσε χρήματα, τι ποσά και σε ποιους λογαριασμούς τα μετέφερε.

Κι αυτό γιατί μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν κάνουν λόγο για συχνές αναλήψεις τεράστιων χρηματικών ποσών από την Ειρήνη Λαγούδη, τα οποία τελευταία φέρεται ότι είχε δώσει σε νεότερο άντρα από το Αγρίνιο, Ίσως τον περιβόητο γιατρό.

Επίσης, εξετάζεται και η πληροφορία που είχε γράψει η «Espresso» για την πώληση ενός αγροτεμαχίου λίγα εικοσιτετράωρα πριν πεθάνει.

Στο μεταξύ, τη βεβαιότητα ότι ο θάνατος της χήρας και μητέρας τριών παιδιών είναι «καθαρή δολοφονία» εξέφρασε ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ανάγοντας την υπόθεση σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Ο γνωστός ντετέκτιβ, ο οποίος συνεργάζεται με την οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη και βρίσκεται ήδη στην περιοχή, ανέλαβε να συλλέξει στοιχεία εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε από άγνωστο ή αγνώστους, οι οποίοι επιχείρησαν να την κάψουν.

Τις εκτιμήσεις του ιδιωτικού ερευνητή έρχεται να υπερθεματίσει μαρτυρία κυνηγού από το Θέρμο, ο οποίος ανέφερε ότι το Σάββατο στις 16.00 ο ίδιος βρισκόταν στην παραλία Φωτμού αλλά δεν είδε κανένα αυτοκίνητο.

Αν και το τελευταίο βίντεο καταγράφει τη 44χρονη να κινείται προς το σημείο λίγο μετά τις 14.00 στη θέση Βαρειά, δηλαδή σε απόσταση 20 λεπτών από την παραλία.

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του κυνηγού, το κίτρινο Ford Ka το είδαν την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) και ο ίδιος αλλά και φίλοι του κυνηγοί. Μάλιστα, όπως είπε, πλησίασε το αυτοκίνητο αλλά δεν διέκρινε αν υπήρχε μέσα κάποιος γιατί τα τζάμια ήταν θολά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.