Άνω κάτω η ζωή Γιατρού-μυστήριο, Ειρήνης Λαγούδη: Δείτε την κούκλα σύζυγό του. Έχει χάσει… [φωτο]

Ποια η σύζυγος του γιατρού που εμπλέκεται στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη;

Ράκος είναι η σύζυγος του γιατρού, πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη, μετά τις αποκαλύψεις που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις, έχει κλειστεί στο σπίτι της. Συνάδελφοί της στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου όπου εργάζεται ως νοσηλεύτρια έχουν να τη δουν από την ημέρα όπου αποκαλύφθηκε ο θάνατος της Ειρήνης.

Σε αντίθεση με τον σύζυγό της που βλέπει κανονικά τους ασθενείς του, εκείνη δε θέλει να συναντήσει κανέναν.

Πρόκειται για τη νοσηλεύτρια Τζένη Λουκοπούλου και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

Μπορεί να έχει αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να ενεπλάκη με κάποιο τρόπο ο σύζυγός της στις συνθήκες θανάτου της Λαγούδη, αλλά η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέση του γιατρού έγινε «ηχηρά» και την στοχοποίησε σαν γυναίκα σε μια επαρχιακή πόλη.

Δείτε τη φωτό της που αποκαλύπτει σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, ορθοπεδικός Νίκος Γκέκας είναι μάρτυρες εγκλήματος ή αυτοχειρίας. Ο γιατρός έχει κληθεί να καταθέσει τρεις φορές μέχρι στιγμής ενώ η σύζυγός του έχει κληθεί δύο φορές.

Φυσικά, αναμένεται να καταθέσουν εκ νέου στην προκαταρκτική έρευνα μετά την μήνυση της οικογένειας του θύματος μέσω του νομικού της εκπροσώπου, κ. Ταουξή για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατ’ αγνώστων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.