Ειρήνη Λαγούδη – Ανοίγουν στόματα για παράνομη σχέση με γιατρό: “Της έπαιρνε χρήματα για να…”

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη;

Απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της 44χρονη μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη, για το θάνατό της φέρεται πως κρύβονται στο κινητό της, το οποίο παραμένει άφαντο.

Μάλιστα αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν δεν βρεθεί το τηλέφωνο της 44χρονης δεν θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν.

Τα ερωτήματα πολλά, ενώ την ίδια ώρα στην κλειστή κοινωνία της Κατοχής αρχίζουν δειλά – δειλά να ανοίγουν τα στόματα για το νέο έρωτα της Ειρήνης με τον γιατρό, ο οποίος όμως σύμφωνα με μαρτυρίες συνήθιζε να φλερτάρει με αρκετές γυναίκες ασθενείς του, φέρνοντάς τες σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η 44χρονη απευθύνθηκε σε αυτόν για να κουράρει την πεθερά της.

Εκείνος, όπως λέει το ρεπορτάζ, αρχίζει να την φλερτάρει, με την Ειρήνη να γοητεύεται και να ενδίδει στην ερωτική του πολιορκία.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ο γιατρός έπαιρνε χρήματα από τη γυναίκα και ότι η σχέση αυτή την είχε φέρει σε ρήξη με τον μεγάλο της γιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ρίξει τα βέλη του έρωτά του και σε άλλες ασθενείς του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.