Ειρήνη Λαγούδη – Ραγδαίες εξελίξεις: Γυναίκα-μυστήριο για «θανάσιμο» έρωτα στο Μεσολόγγι

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης του περίεργου θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών από το Μεσολόγγι, Ειρήνης Λαγούδη.

Το διάχυτο στοιχείο είναι πλέον το «άρωμα γυναίκας» και αποδείχτηκε ότι στη διαδρομή της ενοχής συναντιέται ένα πρόσωπο «κλειδί» που κλήθηκε να καταθέσει για το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Το πρόσωπο είναι μια γυναίκα που αναμένεται να φωτίσει την αθέατη πλευρά του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα. Βλέπετε σε μερικές περιπτώσεις ο έρωτας βάζει τα καλά του, στολίζεται και μας δίνει τη …συντριβή και το θάνατο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας Adiakritos, η Αστυνομία είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης ή ακόμα και στο κλείσιμο του φακέλου της. Αυτό που προκαλεί υποψίες είναι και η παραπληροφόρηση σχετικά με τα sms που υποτίθεται ότι έστειλε η άτυχη γυναίκα λίγο αφήσει την τελευταία της πνοή…

Κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την Ειρήνη Λαγούδη, να στέλνει δυο γραπτά μηνύματα ένα σε συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο φέρεται να ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό λέγεται ότι έγραφε:

«Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Τα συγκεκριμένα sms διαψεύδουν κατηγορηματικά τα μέλη της οικογένειας της ενώ την ίδια ώρα ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Προκαλεί εντύπωση όμως η …διαρροή ότι αρχικά δήθεν βρέθηκε το smartphone της Ειρήνης
Λαγούδη
και στη συνέχεια «χάθηκε» χωρίς να έχει εντοπιστεί έως τώρα…

Ποιον άραγε «εξυπηρετεί» να αποπροσανατολίζει τις έρευνες με «πληροφορίες» περί γραπτών μηνυμάτων;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.