Θρήνος στην κηδεία της Ειρήνης Λαγούδη: Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά. «Δεν ήξεραν ότι…»

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της Ειρήνης Λαγούδη.

Πολλές εκατοντάδες κόσμου βρίσκονται αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής στην Αιτωλοακαρνανία, για το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Ειρήνη Λαγούδη.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι συγχωριανοί της, την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία με πολλά ερωτήματα της τραγωδίας που παραμένουν αναπάντητα να στροβιλίζονται στο μυαλό τους.

Ο χαμός της γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και όλους όσους την γνώριζαν. Μια δραστήρια κοπέλα, ένας άνθρωπος ζωντανός με όρεξη για ζωή, μια γυναίκα κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της, που ακόμα δεν γνωρίζουν τι συνέβη και ο άνθρωπός τους, έφυγε από τη ζωή.

Το αναπάντεχο τέλος της Ειρήνης Λαγούδη

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, σε μια υπόθεση που συγκλονίζει το Μεσολόγγι και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου. Υπενθυμίζεται πως στο όχημά της, βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η 44χρονη γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε, ενώ και από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο.

Δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός αφού βρέθηκε ακέραιο το υοειδές οστού. Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς. Μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.